Wpis z mikrobloga

#swiat #geografia

BRYTYJSKIE TERYTORIUM OCEANU INDYJSKIEGO - NAJLEPSZE GODŁO RESZTY ŚWIATA WEDŁUG UŻYTKOWNIKÓW PORTALU WYKOP.PL

Chciałem serdecznie podziękować wszystkim osobom, które brały czynny udział w stworzonym przeze mnie konkursie, które regularnie głosowały, były na liście oraz obserwowały tag #herbyeuromirko

Po 39 dniach oraz 80 pojedynkach wyłoniliśmy zwycięzcę - Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego

Co prawda miał być to już koniec, jednak wpadł mi do głowy pomysł na jeszcze jedną edycję, zatem tym którym się ta zabawa nie znudziła - widzimy się prawdopodobnie na początku sierpnia, na razie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
rales - #swiat #geografia 

BRYTYJSKIE TERYTORIUM OCEANU INDYJSKIEGO - NAJLEPSZE GO...

źródło: comment_1UejoCfP9EjBIdgXJGW8dwtash1881zz.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
@rales: A kiedy walka herbów polskich miast, walka wszystkich polskich godł i ich wariantów (np powstańczych), walka godł historycznych rożnych krajów?
  • Odpowiedz
@Reniferus: Nie sądziłem, ze ten na pierwszym miejscu w ogóle dojdzie na podium. Przecież to kolejne gówniane godło na modłę angielskich herbów.
https://static6.depositphotos.com/1022597/599/i/950/depositphotos_5991473-stock-photo-london-coat-of-arms.jpg

Po środku tarcza z barwami rodu, (kraju, miasta, czasem zawiera ich kilka na podzielonej tarczy), na dole motto z 3 słów (czasem z 2, lub z 2-3 części dłuższego motta), po bokach patroni. Na górze hełm (czasem wieża, brama, lub korona), a na nim klejnot rodowy. Nudne
orkako - @Reniferus: Nie sądziłem, ze ten na pierwszym miejscu w ogóle dojdzie na pod...

źródło: comment_LBbgDjGq2liYUqxVpzc3SSEsaaz8aGZM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz