Wpis z mikrobloga

@giovan-a: Naspiał ci @zwinnny min.Chodzi właśnie o tzw.lans,rozpraszanie piłkarzy,to dwa.Nie rozumiesz,ja nie szukam usprawiedliwienie,bo przegrali trudno,zasłużenie.Tylko na tak ważny turniej jak Mistrzostwa Świata,potrzebna jest 100%koncentracja,a nie atmosfera jak na festynie.Te wszystkie programy Łnp,te wszystkie reklamy,jakieś napoje,peszko dla atmosfery.Zrobił się z tego 100%cyrk,w którym promują się wag'sy typu Lewandowska,czy dziewczyna Milika.Instagramy,snapy.Panuję przekonanie,że wszędzie powinien panować luz.Tylko u nas jak zwykle skrajność.
@fm08: W ogóle nie wiem, o czym Wy mówicie, bo śledzę media w tym zakresie z racji zawodu i nie widziałam promowania się WAGs z okazji mundialu. Co do ŁNP - dotąd wszyscy się zachwycali kanałem, teraz nagle okazuje się, że przeszkadza to kibicom. A prawda jest taka, że cokolwiek by zrobili, to i tak będziecie się #!$%@?ć. Zamkną kanał, przestaną grać w reklamach, schowają żony do szafy, to znajdziecie sobie
@giovan-a: To sobie posprawdzaj wp,onet,czy instagramy.Tak przeszkadza,kiedyś był fajnym kanałem,ale zrobił się z tego cyrk.Jedynie Mati Borek trzyma poziom pryz kadrze.A ty zabierasz zonę do pracy,robicie sobie fotki ciągle?Nie chodzi,by nie mieli kontaktów z żonami.Ale na tak ważny turniej,potrzebna jest mega koncentracja,skupienie.To tylko miesiąc,tyle nie wytrzymają?Tu masz jeden przykład https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/761819/gest-zwyciestwa-w-wykonaniu-ziolek-partnerka-milika-promienieje-w-soczi
@fm08: Ciągle fotki w pracy? Nie, nie ma czegoś takiego. Opierasz się na jakichś komentarzach cebuli pod tekstami brukowców. Żony piłkarzy siedzą w domu i zajmują się sobą, jedynie Ziółek z niewiadomych powodów wybrała hotel w Soczi, widocznie nie ma nic w życiu do roboty. To JEDYNY przykład, chociaż i tak nie oznacza to, że jej pobyt w jednej miejscowości z Milikiem na wpływ na przegraną z Senegalem. Idiotyczna teza. Tyle
@giovan-a: Jeden z powodów.Koncentracja jest bardzo ważna.Widzisz mam gdzieś cebulackie komentarze,tylko znam fakty i wiem jak to wygląda.Drugi przykład uśmiechnięci Lewandowscy po meczu.Ach Robuś się przejął porażka bardzo i z Anią jeb fotka na instagrama.A co do tez.Ten kto ma rację,to się przekonamy po Mundialu.Obym się mylił i Polska złapie rytm.