Wpis z mikrobloga

@fsfdjf: "doświadczenia". Zazwyczaj zawsze tak mówicie "nikt się mno nie zajmuje i nikt się nie interesuje", ale o tym biednym stulejarzu, który się stara i jest "nieodpowiedni", to już nikt nie pamięta. Każda potwora ma swojego amatora. :P
  • Odpowiedz
  • 87
@FilipChG: faceci tak bardzo śmieją się z feministek, które co chwila krzyczą o dyskryminowaniu płci "pięknej", a sami robicie się dokładnie tacy jak one. faceci tak bardzo biedni, zawsze mają gorzej od kobiet. już nawet nie chce mi się o tym gadać i tłumaczyć, że nie wy jedni macie przesrane w życiu.
  • Odpowiedz
@fsfdjf: To nie dyskryminacja, ale zwykła statystyka, na was po prostu przypada więcej facetów i siłą rzeczy zawsze się ktoś znajdzie, choćby z ligi niżej.

faceci tak bardzo biedni, zawsze mają gorzej od kobiet.

Proszę nie wkładać mi do ust słów, których nigdy w życiu nie wypowiedziałem i raczej nie wypowiem. xD Przecież w większości tematów macie o wiele gorzej niż faceci. Pierwsze z brzegu, to życie zawodowe, okres przez 1/4
  • Odpowiedz
  • 21
@FilipChG: ale zauważyłeś, że w tym obrazku nie chodzi o facetów i związki tylko o to, że jak przychodzi co do czego to wszyscy mają wywalone?

no okej, nie powiedziałeś tak. mój błąd. odniosłam błędne wrażenie po twoim pierwszym komentarzu, bo jak już pewnie zauważyłeś - według wykopków bycie samotnikiem i bycie olewanym jest zarezerwowane tylko i wyłącznie dla mężczyzn. kobiety nie mogą być takie, bo przecież wygrały na loterii cycki,
  • Odpowiedz
ale zauważyłeś, że w tym obrazku nie chodzi o facetów i związki tylko o to, że jak przychodzi co do czego to wszyscy mają wywalone?

@fsfdjf: Nie wiem czemu, ale zazwyczaj u różowych których znałem było to tak, że nie "wszyscy mieli wywalone", tylko "Ci co trzeba mieli wywalone". Cholera, rzeczywiście możesz mieć trochę masz racje i moje wyobrażenie na temat naprawdę samotnych kobiet jest nieco spaczone, bo w sumie nie
  • Odpowiedz
już nawet nie chce mi się o tym gadać i tłumaczyć, że nie wy jedni macie przesrane w życiu.

@fsfdjf: W Polsce wszyscy mamy tak samo #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@fsfdjf: obrazek o tym, ze ktos ma dola i nie moze liczyc na wsparcie, no ale mizogini juz atakuja, ze pewnie ta rozowa ma 10 chlopcow do pomocy, ale ona chce chada xD Co za pokretna logika.

• Odpowiedz