Aktywne Wpisy
cleopatre +37
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Haerbin +10
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
kolega namówił mnie na kupienie tej gierki i jako, że zbliża się koniec sesji to właśnie to zrobiłem.
Tu się pojawia do Was prośba: ot czy możecie zarzucić jakimiś poradami na początek? Jaka profa/klasa będzie newbie friendly? Co robić/czego nie robić? Ogólnie wszystko się przyda.
Dziękuje!
#blackdesert #blackdesertonline #bdo
Dzięki wielkie za fotkę - spróbuję ją jakoś rozszyfrować!
Czekam na więcej porad - czy jest jakaś mirkowa gildia czy coś?
jeszcze raz powyższy obrazek ale jako link bo tu słabo widać Sprzet
Szanse na enchant to ci się przyda trochę później
No i sam możesz odkrywać świat co i jak, ale jak będziesz miał z czymś problem to polecam Mapa
Ten obrazek, co mu wkleiłeś, to widziałem chyba podczas beta testów. Jest BARDZO nieaktualny.
https://www.blackdesertfoundry.com/upgrading-gearfailstacking-guide/
Ale najlepiej będzie, jak wejdzie na wybierze klasę, wejdzie na angielskiego discorda dot. tej klasy i znajdzie poradnik pod tę klasę.
@brzydki_zly_szczery: grunil na tri, asula set (biżuteria)