Aktywne Wpisy
wilkCaly +65
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +22
Motomirki help!
Pacjent: Barton Hyper 125 na wtrysku
Po miesięcznym postoju chciałem się dzisiaj przejechać i nie odpala (rozrusznik kręci). Przejechane ma dopiero ~150 km i jest jeszcze przed pierwszym przeglądem gwarancyjnym. Znajomy sprawdził świecę - iskra jest OK. Wlał też odrobinę paliwa do cylindra to motocykl odpalił na pół sekundy i zaraz zgasł.
Gdzie szukać przyczyny? Co posprawdzać?
Komentarz usunięty przez autora
Ostatecznie skombinuję transport i zawlokę go do "autoryzowanego" serwisu ale to właśnie trochę smutne, że dzieje się to już po 150 km ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gx
Może głupie pytanie ale stare paliwo spuścić wężykiem bezpośrednio z baku czy gdzieś do tego powinien być jakiś spust?
Gx
Nie znam się na wtryskach, ale nie da się go wykręcić, zakręcić rozrusznikiem i sprawdzić czy podaje dawkę paliwa? Wtedy wiemy że cewka wtrysku działa, pompa paliwa działa?
@Potfur: Nie chcę źle wróżyć.
Możesz spróbować ale to tylko 0-1 diagnostyka.
Gx