Aktywne Wpisy

damienbudzik +451
Jakby się ktoś zastanawiał dlaczego w Polsce nie ma biznesu, tylko musimy pracować dla Amerykanów, Niemców i innych.
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska
źródło: GnO6dasXcAATyKQ
Pobierz
FejsFak +179

zamawiałem powiedzmy koła do wózka dziecięcego za 115,96 + 13,99 za przesyłkę . Pisało że pasują do mojego modelu. W informacji do sprzedającego podałem do jakiego wózka potrzebuję. Koła doszły sprawnie, można je założyć ale nie pasuje cześć odpowiedzialna za hamowanie (inna średnica wieloklina). pisze do sprzedającego czy ma wzór pasujący do mojego wózka.
odpowiedź w originale:
"NIe posiadamy
proszę o zwrot
prześlemy zwrot pieniędzy
pozdrawiam "
na allegro za 10 zł +kw (8 zł lub 10 zł) są odpowiednie adaptery pisze do gościa że taniej wyjdzie mu współfinansować te adaptery niż płacić za 2 odsyłki bo towar nie jest zgodny z opisem... cisza ...
i tu się rodzi pytanie: wystawić słabą ocenę kolesia i strzelić focha za 18 zł czy dać mu spokój nic nie pisać...
Dobry wieczór.
Bardzo przepraszamy za późną
nie do końca tych ludzi mogę zrozumieć :)
w sumie dla mnie 10 czy 18 zł to też