Wpis z mikrobloga

Trochę się tremuję, ale dobra, jedziemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo spodobała mi się koncepcja #rozdajo na Wypoku, że ludzie (roz)dajo rzeczy poświęcając swój czas i rzeczy nie oczekując nic w zamian, więc i ja się powoli przełamuję. Na początek zestaw starych gierek, które pewnie niedługo marnie by u mnie skończyły, ale może ktoś je jeszcze raz #zadarmo przejdzie. Proszę tu nie wybrzydzać, jak ktoś nie chce niech nie plusuje i kropka. (na Mirko sporo #gownorozdajo i innego spamu gorszego niż to)

Zestaw 8 gier PC wymienionych niżej (widoczne na zdjęciu):

HIRED TEAM
SUBMARINE TITANS
END OF TWILIGHT
KURCZE PIECZONE
OLIMPIJSKIE ZMAGANIA
EUROMAN
BEAT UP A MILLIONAIRE
Swedish Toring Car Championship (oryginalna płytka się zagubiła, na szczęście zrobiłem wcześniej kopię - pewnie pożyczałem komuś i spodziewałem się, że może nie wrócić :( )

Aby gry działały na obecnie używanych systemach może być konieczne uruchomienie ich w trybie zgodności. Gry mają swoje lata i sorki, ale nie odpowiadam za nie spełnienie wymagań systemowych do uruchomienia gier. ¯\_(ツ)_/¯

Zasady proste i wszystkim znane:
1. chcesz wziąć udział - plusujesz
2. zielonki BIORO udział

te mniej znane zasady:
1. losowanie dzisiaj o 22
2. wysyłka jest możliwa tylko w jeden sposób - Paczkomat - i zwycięzca pokrywa jego koszt (11,50 zł)
3. na wpłatę oczekuję 24 godz. (mam konta: Paypal, PKO, Millenium), jeśli nie dojdzie w 24h robię ponowne #rozdajo

Bardzo proszę o poważne potraktowanie plusów - jeśli ktoś nie chce, a wygra, to będę dalej spamował moim rozdajo, a przecież wszyscy pieniacze chcieliby tego uniknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry #staregry #grypc
Pobierz
źródło: comment_BZyg8Hjy22PcONUS9PLAMQ7NRsO4Q6Bg.jpg
  • 7
@Mergan27: ok, w związku z brakiem odzewu od zwycięzcy, daj znać czy chcesz ten zestaw gier, napisz na priv, podaj adres, ja podam dane do wpłaty na przesyłkę :)
czekam do jutra do 14, jak nie to wtedy zrobię ponowne losowanie