Aktywne Wpisy
WielkiNos +292
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Badmanek +548
Wiele hajsu tam nie mam, ale znów za dużo (wg BGŻ), aby na tym tracić poprzez inflację.
(Tak wiem, mam zainwestować w siebie, ale środki na to leżą na innej kupce ( ͡º ͜ʖ͡º), ja chce po prostu chronić swój kapitał rezerwowy)
#bgzoptima #oszczedzanie #pociagdozyskow może #mbank coś tam ma ciekawego
1. kup akcje CDP przy dowolnym kursie
2. poczekaj kilka miesięcy, może nawet krócej
3. profit na pewno większy niż lokata
:P
@ZespolmBanku: xD
@ZespolmBanku: a już myślałem, że zaproponujecie lokatę 3-dniową z oszałamiającym 0.8%.
Trochę się ośmieszacie bo większość waszych lokat ma 0.5%. Aż chce się oszczędzać.
A tak z ciekawości to ile kosztuje drugi i każdy kolejny
https://livesmarter.pl/konto-oszczednosciowe-profit-promocyjne-oprocentowanie-poradnik/
//edit
Ale tutaj czytam na stronie, że jest potrzebny ROR (przynajmniej jak klikam "załóż konto" to każe mi wybrać) do tego konta oszczędnościowego. A ja szukam czegoś stricte oszczędnościowego, bez ROR i innych pierdów :(
PS. Ten ROR w Millennium całkiem łatwo mieć bezpłatnie - wystarczy przelew 1000 zł