Aktywne Wpisy

Minieri +191
Dzisiaj zmiana idealna. Tak wyszło że zacząłem nietypowo o 23:00 a skończę już o 6:00 czyli załapię się jeszcze na początek porannego ruchu. Zmiana nietypowa bo tak mi wyszło z godzinami po tym jak musiałem zastąpić kolegę na innej stacji sieci. Ogólnie ostatnio robiłem sporo godzin i miałem mało czasu, ale w końcu udało się trafić na spokojną, jak zawsze w tygodniu, nockę. Taką na której spokojnie zjem, poczytam i zrobię dotrwam
źródło: ac774bde7bc1563cde4ffdf7cf43f6cbphoto165601851269647f333702a3b
Pobierz
Agui94 +75
Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze
źródło: IMG_20241121_052632
Pobierz

źródło: comment_swV3gtOKJWDVcja4VT48diqZYjrFeu65.gif
Pobierzźródło: comment_HxjNcUuXKlnE8olROu4RMs86ihYWPF2T.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@kshl: odcięłam avatar z instagrama jak już, coś masz jeszcze do dodania? byle mądrzejszego od wypocin do tej pory
obydwoje jesteście chorzy, podniecacie się laską z zaburzeniami która ewidentnie potrzebuje pomocy, a jak ktoś śmie śmieć odmienne zdanie niż wy, wyraża je kulturalnie -
@kshl: za to ty mnie k---a znasz i wszystko o mnie wiesz xD Ty wielce pokrzywdzony bo śmiałam ci zwrócić uwagę, bo zachowujesz się jak gówniarz. Reszty mi się nawet nie chce komentować. Na szczęście kompletnie nie chce mi się wtajemniczać cię w moją historię choroby i wypisy ze szpitali wielkości typowego zeszytu A4, nie czuję potrzeby udowadniania czegokolwiek takiemu pajacowi.
W obecnej formie jako całość, jest przerażająca, źle to wygląda i to mocno. :(
Komentarz usunięty przez moderatora