Wpis z mikrobloga

@kshl: @LanaDelRey: za to wy jesteście piękni, gładcy, 10/10 i z trzema dziewczynami każdy xD Dlatego postujecie gównozdjęcia lasek które nigdy na was nie spojrzą (jeden) a drugi wypytuje o wzrost i o to co przeszkadza #rozowepaski. Powiem wam co przeszkadza różowym - takie s----------e jakie sobą reprezentujecie. Nie wygląd, nie wzrost, nie kasa. To mentalna stuleja. To tak jakbyście się kiedykolwiek zastanawiali czemu żadna
  • Odpowiedz
@LanaDelRey: @kshl: a najśmieszniejsze jest to, że ureguluję za jakieś pół roku hormony i zrzucę te 10 kg zebrane przez chorobę, a wasze s----------e zostanie z wami na zawsze i tak szybko się go nie pozbędziecie. Pozdro :)
  • Odpowiedz
@LanaDelRey: Trzeba było nie zachowywać się jak pajac, to może nawet bym ci uświadomiła, że można mieć różne problemy zdrowotne które wpływają na wygląd.
@kshl: odcięłam avatar z instagrama jak już, coś masz jeszcze do dodania? byle mądrzejszego od wypocin do tej pory
obydwoje jesteście chorzy, podniecacie się laską z zaburzeniami która ewidentnie potrzebuje pomocy, a jak ktoś śmie śmieć odmienne zdanie niż wy, wyraża je kulturalnie -
  • Odpowiedz
@norepinefryna: wiesz ja tylko lubie prowokowac, nigdzie nie pisalem ze podniecam sie ta dziewczyna, smieszki smieszkami ale z chorob czy sytuacji gdzie cos nie jest od czlowieka zalezne to smial sie nie bede, musiala by to byc jakas mega zabawna deformacja czy cecha.
  • Odpowiedz
nie znasz mnie, nie wiesz nic o moim zyciu

@kshl: za to ty mnie k---a znasz i wszystko o mnie wiesz xD Ty wielce pokrzywdzony bo śmiałam ci zwrócić uwagę, bo zachowujesz się jak gówniarz. Reszty mi się nawet nie chce komentować. Na szczęście kompletnie nie chce mi się wtajemniczać cię w moją historię choroby i wypisy ze szpitali wielkości typowego zeszytu A4, nie czuję potrzeby udowadniania czegokolwiek takiemu pajacowi.
  • Odpowiedz
@kshl: pierwszy mnie zaatakowałeś, jakbyś nie zauważył. Kulturalnie wyraziłam zdanie na temat tego czym się tu podniecacie, a to ty się pierwszy do mnie dowaliłeś i zacząłeś obrażać. No chyba, że w domu cię nie nauczyli co to kulturalnie. Myślisz że będę udawać, że deszcz pada jak na mnie plujesz? Szkoda, że się nie spotkamy w prawdziwym życiu, większość takich szczekliwych chłopaczków nie jest taka cwana na żywo, jak już
  • Odpowiedz
@LanaDelRey: bardzo ładna z twarzy. Gdyby przytyła 14kg to była by przepiękna :-)

W obecnej formie jako całość, jest przerażająca, źle to wygląda i to mocno. :(
  • Odpowiedz