Wpis z mikrobloga

Gdybyś dowiedziała się, że twój chłopak korzystał kiedyś z usług prostytutek, to...

• Nie obchodzi mnie, co robił przed byciem ze mną. 41.4% (29)
  • To oznacza koniec naszego związku. 20.0% (14)
  • Nie wiedziałabym, co o tym myśleć. 18.6% (13)
  • Straciłby mimo wszystko mój szacunek. 20.0% (14)

Oddanych głosów: 70

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DarthKenobi: jak tu same niebieskie bedo odpowiadac, swoja droga niezla logika kobiet, jezeli uprawiaja s-x z osobami, ktore kochaja a potem sie rozchodza i wtedy "przeszlosc sie nie liczy" - to tak samo z prostytutkami "przeszlosc sie nie liczy"
  • Odpowiedz
@mt5114: Jednak statystycznie są mniejsze szanse, że złapał coś będąc w długotrwałym, stałym związku niż zapinając dziwki. Nie mówiąc już o tym, że długotrwały związek świadczy o jego zdolności do budowania relacji międzyludzkich, czego chodzenie na dziwki jest raczej zaprzeczeniem.
Każdy niech sobie robi z życiem co chce, ale dla mnie partner, który sypiał z byle kim (nie ważne czy mówimy o facecie czy dziewczynie) jest po prostu znacznie mniej
  • Odpowiedz
@DarthKenobi:

Chad ktory korzystal z uslug prostytutek - Nie obchodzi mnie co robil przedemna..

Beciak co korzystal z uslug prostytutek - O boze.. zalamana.. jak on mogl to zrobic bez MILOSC, CZULOSCI.. Miesiac w psychiatryku i leki antydepresyjne czy jej zwiazek to przetrwa.. Spotkania z kolezankami i narzekanie ja jej ciezki los ze jej byly korzystal z takich uslug.. Depresja i zalamanie nerwowe i w efekcie koniec zwiazku.. No bo
  • Odpowiedz