Aktywne Wpisy
thority +6
Mireczki pomysły na nazwę firmy?
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat
Usługi IT, utrzymanie, architektura, migracje z on prem do chmury itp.
Imię Krzysztof.
#pracbaza
#jdg
#pracait
#januszex
#korposwiat
EvilToy +680
Sławomir "dobrze, że ich ułaskawił" Mentzen ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak pięknie Konfederacji opadła maska po wyborach i odkryła ich ropiejący pisowski wrzód.
Jak pięknie Konfederacji opadła maska po wyborach i odkryła ich ropiejący pisowski wrzód.
Dalszy ciąg grożenia 6 latkom z wykopa :) Uwaga ujawniać się z imienia i nazwiska chłopaki i bedą pozwy .
Facet chyba z 11 razy powtarzał jak jestescie pełnoletni ujawniać się ... kolejna próba ataku na wykop że tu są same dzieci które pojęcia o życiu nie mają itp. Hmm mam wrażenie że niestety ale psychicznie go już ta krytyka i komentarze wyniszczają i odbije się to coraz bardziej na jego życiu i zdrowiu.
Szafa ale po co z imienia i nazwiska jesteś wielki haker odnajdź wszystkich z imienia i nazwiska sam po ip , imeiach itp i kieruj pozwy . Naprawdę mi go żal on wszystko bierze tak na serio do siebie a przecież jeszcze raz powtarzam jak coś cie razi nie podoba ci się chłopie wooon z internetu... po co ci to denerwować się przejmować , wynajmować ludzi do monitorowania postów w twoich filmach po co to . PRZYPOMNĘ TYLKO NACZELNĘ HASŁO TWOJE KTÓRE CI PRZYŚWIECAŁO PONOĆ ,, JEST TO JEST NIE MA TO NIE MA NIE MAM PARCIA NA SZKŁO MAM Z CZEGO ŻYĆ CO ROBIĆ POZA YOTUBEM
Mnie świetnie bawi np czytanie tego tagu bo uważam że jak ktoś jest kiepskim yotuberem dodatkowo zostaje ujawniony jego zakłamanie i fałsz to krytyka jest potrzebna . A tu no cóż jest wolnośc słowa która drażni naszego wielkiego twórce nie jest wskazana dla niego .
#mocnyvlog