Wpis z mikrobloga

• 1
@memento_mori serio od najlepszego wymagasz tylko minimum? Tak moglby zrobic jakis rajd, gość starcil drybling i ciezko zeby kogos ominął, tego mi brakuje.
  • Odpowiedz
@Eoon: myślę, że takie rajdy to w meczu ze słabszym rywalem, Hiszpania to jednak kandydat na mistrza

zobaczymy może Messi ojedzie samodzielnie kilku Francuzów i wtedy będzie można powiedzieć, że jest lepszy - ale nie wiem czy z takim rywalem i przy takiej stawce będzie podejmował tego rodzaju ryzyko
  • Odpowiedz
  • 3
@memento_mori U Ronaldo brakuje mi rajdów skrzydlem jak za czasów gry w Manchesterze. Widziales zeby on kogos ominął? Messi miewał solowe akcje chociażby przeciwko Realowi. Uwierz mi w Argentynie jesli nie Messi to nikt i bez takiego ryzyka sie nie obejdzie.
  • Odpowiedz
K---a samotnie, p---------e jak zawsze. Cała drużyna gra na jednego aby pobił magiczny rekord bramek c--j nie zawodowiec. Gardze taką taktyką
  • Odpowiedz
@JanuszKarierowicz: Janusza Realowicza trochę poniosło. Wolny zajebisty muszę przyznać, może nawet będzie najładniesza bramka mundialu, a teraz trochę bardziej obiektywnie. Portugalia zagrała dobry mecz, Hiszpania prowadziła piłkę co było pewne jeszcze przed spotkaniem. W porównaniu do tego co zagrali na Euro to niebo, a Ziemia. Uczciwy Remis, oby więcej takich meczów na mundialu.
  • Odpowiedz
@Eoon: karny ok, ale ilu piłkarzy uderzyłoby na jego miejscu praktycznie z miejsca i (teoretycznie) słabszą nogą na tyle mocno, żeby dać bramkarzowi w ogóle opcję pomylenia się? Śmiem twierdzić, że niewielu. I żeby nie było nie jestem fanbojem Cristiano, wręcz kibicowałem trochę bardziej Hiszpanii, ale zwyczajnie doceniam gościa.
  • Odpowiedz