Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=dXQs5-MrsvI

Tutaj macie link do filmiku, w którym możecie zobaczyć, jak ta konferencja wyglądała od strony normalnego człowieka. Kierowane jest to głównie do tych ludzi, którzy mają już tak przeżarte mózgi patologią, że według nich Tucznik (i Ozdoba też tak swoją drogą) wypadł tam dobrze. I gwarantuję wam, że każdy normalny człowiek w ten sposób by na to spojrzał. Wstydziłbym się nawet jako anonimowa osoba pod nickiem na Wykopie wypowiedzieć w ten sposób, że on tam się nie ośmieszył i nie skompromitował. Gość powiedział, że nie lubi zarówno Polaka, jak i Grubego.

Wiadomo, że Polak jest specyficzny, ma specyficzny głos i zachowania, ale bez jaj... Nie wiem, może to ja jestem jakiś dziwny, bo w życiu obejrzałem więcej konferencji sportowych niż patostreamów i dlatego mam inne wyobrażenie, jak to powinno wyglądać. A Tucznik się tam czuł jak u siebie na melinie.

#patostreamy #danielmagical
  • 8
@PZt37: To jest IMO pikuś w porównaniu do tego, że niektórzy potrafią odkręcić sytuację z tej konferencji w ten sposób, że niby on to wygrał. Jeszcze inni pisali, że miażdżył i takie tam. A prawda jest taka, że to był jakiś absurdalny cringe, którego nigdy w życiu nie widziałem. :D

"I co, podniecasz się, że wygrasz ze 100x gorszym od siebie?!"
@tky9: Poziom zażenowania był tak wysoki, że ciężko było to obejrzeć całe. Tacy ludzie jak on i jego "fani" nie mają wstydu i tłumaczą sobie to w taki sposób a nie inny. Mi to by było wstyd na miejscu tego Polaka walczyć z kimś takim jak magical.
@bartazwu: Polak to jest też niezły cringe, ale wiadomo, że nie ma podjazdu do Tucznika. Faktycznie, trochę wstyd walczyć z kimś takim. Już nie wspominam o ewentualnej porażce, bo to praktycznie niemożliwe, ale nawet zwycięstwo z takim człowiekiem kompletnie nic nie daje, a jedynie wplątuje go jeszcze bardziej w ten patologiczny światek - będzie niewątpliwie kojarzony z tym.