Aktywne Wpisy

RedBulik +175

przemo123mo +106
Nie wiem czy ktoś z was zerknął na maila #youtube #youtubepremium ale nie dość że zaczęli blokować to jeszcze podnoszą cenę o 10 zł miesięcznie ( ͡º ͜ʖ͡º) ciągną kasę jak mogą
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Tutaj macie link do filmiku, w którym możecie zobaczyć, jak ta konferencja wyglądała od strony normalnego człowieka. Kierowane jest to głównie do tych ludzi, którzy mają już tak przeżarte mózgi patologią, że według nich Tucznik (i Ozdoba też tak swoją drogą) wypadł tam dobrze. I gwarantuję wam, że każdy normalny człowiek w ten sposób by na to spojrzał. Wstydziłbym się nawet jako anonimowa osoba pod nickiem na Wykopie wypowiedzieć w ten sposób, że on tam się nie ośmieszył i nie skompromitował. Gość powiedział, że nie lubi zarówno Polaka, jak i Grubego.
Wiadomo, że Polak jest specyficzny, ma specyficzny głos i zachowania, ale bez jaj... Nie wiem, może to ja jestem jakiś dziwny, bo w życiu obejrzałem więcej konferencji sportowych niż patostreamów i dlatego mam inne wyobrażenie, jak to powinno wyglądać. A Tucznik się tam czuł jak u siebie na melinie.
#patostreamy #danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
"I co, podniecasz się, że wygrasz ze 100x gorszym od siebie?!"
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Thailo: Nie ja wyznaczam. Społeczeństwo wyznacza to, co jest normą. A normą nie jest takie zachowanie, jakie zaprezentował Tucznik na konferencji.