W ogóle nie wiem czemu bronicie tej idiotycznej decyzji XD Legia miała w planach (na szczęście się nie udało) zatrudnić Nawałkę jako trenera. Czy Boniek dobrze by zrobił gdyby zwolnił go na 2 dni przed meczem MŚ? No nie wydaje mnie sie.
@Oskarek89: czy kibice Realu są upośledzeni i nie rozumieją, że tu nie chodzi o sam fakt tylko o tak jak zostało to załatwione i jak i kiedy ogłoszone?
@Oskarek89 jakby rudy dowiedział się z tv, że Nawalka idzie do Legii to też pewnie by się wkurzył, tylko jaj by mu zabrakło by zrobić to co zrobił prezes z Hiszpanii
@kubulek: XDDDD wytłumacz mi czemu niby #!$%@? atmosfera? Teraz dopiero będzie #!$%@? szatnia bo prezes na 2 dni przed meczem z Portugalią wymyśla #!$%@? wie co. Obstawiam że i tak wiele sie nie zmieni bo już mają wszystko ustalone na Portugalię.
Dziewczyna mówi mi, że jestem jebnięty bo se oglądam randomowo skoki Małysza w Willingen, Trondheim, 5 bram Lewego w 9 minut czy rekord Stocha w Sapporo lub na Planicy. Przecież wszyscy to regularnie oglądają. Nie wiem o co jej chodzi.
Legia miała w planach (na szczęście się nie udało) zatrudnić Nawałkę jako trenera.
Czy Boniek dobrze by zrobił gdyby zwolnił go na 2 dni przed meczem MŚ?
No nie wydaje mnie sie.
#pilkanozna
Obstawiam że i tak wiele sie nie zmieni bo już mają wszystko ustalone na Portugalię.