Wpis z mikrobloga

#e3 #gry #ps4

Chyba najgorsza konferencja Sony od wielu wielu lat. Nic wgiatającego w ziemię.
TLOU 2 straszna klapa. Oskryptowany scenariusz widzieliśmy już w zapowiedzi jedynki, tu dostaliśmy to samo.
  • 30
  • Odpowiedz
@black_fort: tak
@foxbond: Wiem, ale dokładnie to samo było w 1. Jak 2 nie obroni się fabułą to będzie tylko odrywaniem kuponów. Serio pomyślcie o tym na chłodno czy to co zostao pokazane jest w jakiś sposób inne od oskryptowanej zapowiedzi jedynki? No nie jest w żadnym calu.
  • Odpowiedz
Nic wgiatającego w ziemię.

@waginator: nie licząc TLoU2, Death Stranding, RE2, Ghost of Tsushima, Spider-Man ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a co wgniatającego w ziemię pokazało
  • Odpowiedz
@epi: horizon4 pomimo ze gra bedzie w UK i wyscigi beda miedzy krowami i po polach to jednak nie ma realniego konkurenta. The crew2 jest duzo biedniejszy w wykonaniu niz horizon a sterowanie autami jest dla mnie najslabszym elementem gry
  • Odpowiedz
@waginator: nie licząc TLoU2, Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@epi: i jeszcze tych nadchodzących gier dostaliśmmy mniejsze lub większe gameplaye. Do tego pominięto Days Gone, które równie dobrze mogło być na konfie.
  • Odpowiedz
@siej: horizon był ok, ale nie wgniatał ani trochę
ot, kolejna dobra ścigałka do przejścia na raz i tyle ;)

btw, przypomniałem sobie, Dying Light 2 było jest super ;)
  • Odpowiedz
@epi: czyli cos czego nie mamy od dawna na ps4 otwartej scigalki z dobrym zrownowazonym modelem jazdy lekko w strone arcade. Ludzie dla forzy i horizona kupuja jednak te xboxy
  • Odpowiedz
@waginator: tlou straszna klapa?jak dla mnie najmocniejszym elementem gry the last of us była fabuła. Rzadko grając w gry się wzruszam a akurat w tlou zdarzyło mi się parę razy.
  • Odpowiedz
@Pix777: Ale ze zrozumieniem to ty czytaj.
Jeśli 2 nie będzie miało fabuły równie dobrej co 1 to będzie odrywaniem kuponów od 1. Na razie pokazano zrehashowaną jedynkę z Elle w roli głównej. Czyli nic czym można się niezdrowo jarać. Chyba że lubisz odgrzewane kotlety to elo.
  • Odpowiedz
@waginator: A Gearsy 5 to odrywanie kuponów od 4,3,2..?
A Forza 5 to odrywanie kuponów od 4?
GTA V to odrywanie kuponów od IV czy San Andreas?
Dark Souls 3 to odrywanie kuponów od Dark Souls 2?

Gra jest kontynuacją poprzedniej części czy ty oczekujesz, że wyjadą z nowym gatunkiem, że wynajdą koło na nowo?
Tu nikt nie oczekuje rewolucji, gra to w pewnym stopniu ewolucja poprzednika i tak jest
  • Odpowiedz
@waginator: naprawdę porównywanie 11 części asasynów do 2 części tlou jest takie trafne. Dla mnie ten trailer tlou był mocny, lubię liniowe gry, a każdy ma swoją opinię. Nie wiem po co odpisuję trolowi z takim nickiem
  • Odpowiedz
@tranzts: a co w tym nietrafionego? ubisoft #!$%@? gry taśmowo i są conajwyżej kiepskie. Zabieg robienia czegoś porządnego raz na parę lat to o wiele bardziej trafiona inwestycja.

Nie wiem po co odpisuję trolowi z takim nickiem

powiedział gość z animu w awatarze ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz