Aktywne Wpisy
Mam taki dylemat i w sumie trochę mi smutno. Poznałam super faceta na tinderze, bardzo mój typ, spotkaliśmy się kilka razy i uprawialiśmy seks. Mówił mi, żenie szuka związku i chce się bawić. Ja w sumie też byłam po ciężkiej relacji. Zawsze dawał mi bardzo dużo uwagi, ale od miesiąca przestał i niby faktycznie nie było go w Internecie, ale ostatnio mi napisał jak zaproponowałam spotkanie że długo nie będzie miał czasu
maikeleleq +1
Ktoś z was mirki korzystał z depilacji pastą cukrową? Jestem zarośnięty jak świnia przez co nie mogę się w pełni opalić na wakacjach XD Jak jest z odrastaniem włosa? Kiedys zgoliłem maszynką i odrastanie to było jedno wielkie piekło więc nie chcę tego powtórzyć xD #niebieskiepaski #depilacja
Chyba najgorsza konferencja Sony od wielu wielu lat. Nic wgiatającego w ziemię.
TLOU 2 straszna klapa. Oskryptowany scenariusz widzieliśmy już w zapowiedzi jedynki, tu dostaliśmy to samo.
@foxbond: Wiem, ale dokładnie to samo było w 1. Jak 2 nie obroni się fabułą to będzie tylko odrywaniem kuponów. Serio pomyślcie o tym na chłodno czy to co zostao pokazane jest w jakiś sposób inne od oskryptowanej zapowiedzi jedynki? No nie jest w żadnym calu.
@waginator: nie licząc TLoU2, Death Stranding, RE2, Ghost of Tsushima, Spider-Man ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co wgniatającego w ziemię pokazało
@epi: i jeszcze tych nadchodzących gier dostaliśmmy mniejsze lub większe gameplaye. Do tego pominięto Days Gone, które równie dobrze mogło być na konfie.
ot, kolejna dobra ścigałka do przejścia na raz i tyle ;)
btw, przypomniałem sobie, Dying Light 2 było jest super ;)
Jeśli 2 nie będzie miało fabuły równie dobrej co 1 to będzie odrywaniem kuponów od 1. Na razie pokazano zrehashowaną jedynkę z Elle w roli głównej. Czyli nic czym można się niezdrowo jarać. Chyba że lubisz odgrzewane kotlety to elo.
A Forza 5 to odrywanie kuponów od 4?
GTA V to odrywanie kuponów od IV czy San Andreas?
Dark Souls 3 to odrywanie kuponów od Dark Souls 2?
Gra jest kontynuacją poprzedniej części czy ty oczekujesz, że wyjadą z nowym gatunkiem, że wynajdą koło na nowo?
Tu nikt nie oczekuje rewolucji, gra to w pewnym stopniu ewolucja poprzednika i tak jest
@epi: Chociaż to że w game passie będą wszystkie exy... To jest naprawdę ciekawa opcja...
powiedział gość z animu w awatarze ¯_(ツ)_/¯