Aktywne Wpisy
Caracas +101
Tak wyglądają promocje w cywilizowanych krajach.
Tak trzeba mówić o tym głośno. W Polsce w sklepach jest zdecydowanie drożej niż w Niemczech i to na każdym produkcie.
Cola: 4.68 PLN w Niemczech, 5.29 PLN w Polsce
Wino musujące Rotkappchen 10,53 PLN w Niemczech, 39.99 PLN w Polsce (internet), Lidl 42.99 PLN. Generalnie ceny win (tych samych) w Polskim Lidlu i Niemieckim to różnica rzędu nawet 40%...
Czekolada Milka 2.76 PLN w Niemczech,
Tak trzeba mówić o tym głośno. W Polsce w sklepach jest zdecydowanie drożej niż w Niemczech i to na każdym produkcie.
Cola: 4.68 PLN w Niemczech, 5.29 PLN w Polsce
Wino musujące Rotkappchen 10,53 PLN w Niemczech, 39.99 PLN w Polsce (internet), Lidl 42.99 PLN. Generalnie ceny win (tych samych) w Polskim Lidlu i Niemieckim to różnica rzędu nawet 40%...
Czekolada Milka 2.76 PLN w Niemczech,
spanko_mam +25
Sport totalnie nie imponuje kobietom. Trenuje gimnastyke od kilku lat i robie bardzo efektowne rzeczy, a żadna mnie o to nie zapyta, totalnie je nie interesuje moja pasja i cechy charakteru które pozwalają dojsc na wysoki poziom. Za to gdybym miał modne ciuchy i epatował kasą, to zaraz by były pytania co robie w życiu i ze chcą mnie poznać. P0lki to wiadomo kto
#przegryw #p0lka #tinder
#przegryw #p0lka #tinder
Leje się ze mnie, nie mam siły się ruszać.
Umysł działa oraz ręce a reszta jak z betonu, nie rusza się xD
#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznegoklefedronu
@Conscribo: Nie długo, najpierw szlug time xD
A takie dyskusje jak już to były tylko na H, i potem na dopalaczach jak powstały.
A teraz widzę że to całego neta opanowuje (-‸ლ)
Bo prawda że każdy kolejny keton był #!$%@? od tego zdelegalizowanego. Coraz słabsze, coraz większe dawki, więcej uboków, etc.
No i wprawdzie zdarzały się jakieś mocno przypałowe wynalazki, ale w tamtych czasach jak ludzie z H widzieli chlor w cząsteczce to od razu odradzali testy (i wiecie o jakich ludziach mówie, oni tam nicki zmieniają co jakiś czas więc nie podam).
Ale pamiętam że zawsze ostrzegali ludzi przed chlorem w podstawniku, w różnych innych szajsach, bo w BK to chyba wcześniej nikt tego nie robił.
Teraz ludzie wiedza o czym można mowic i pisac a o czym nie. Kiedys nie bylo takich informacji
No i oczywiście wiem że wszyscy walą to, no bo co innego? Tak jak i wszystkie RC #!$%@? wie co będzie za 2-5-10lat
Wiedziałem że oprócz chloru jeszcze coś innego, chodzi o wszystkie halogenki, więc jeszcze fluor i brom.
Każdy jest ok dopóki jest związany, ale wolny atom jest silnie toksyczny dla nas :/
To jest właśnie H XD
Przecież to wywoływanie wilka z lasu. W tym tempie do końca roku będzie kolejna delegalizacja.
Jednak założę się że rykoszetem wpiszą też 1p, tak jak za każdym jakieś psychodeliki dostają po dupie mimo że to było <1% rynku
A hometa to nigdy #!$%@? nie wybacze (╯︵╰,)
EDIT: A może nie musisz badać produktu końcowego, bo widziałeś naocznie z jakich składników był... ? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To gdzie ten wydział chemii? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dr hab co kolwiek to znaczy xd
A w tytułach tych sie nie lapie xd
A dr.hab to po prosto doktor habilitowany.
Gadaj mi tu zaraz co to za uczelnia :P
Mamy plakietke z napisem gosc lub prasa i z nia mozna lazic. Ni ch..a nie powiem xd
Że co? XD To oznacza że jest doktorem z habilitacją. nie wiem gdzie chcesz głębiej wchodzić XD
Jakbym ci powiedzial to by mnie ubil xd
Już się plączesz w zeznaniach XD
Jak nie w lbl to obok, więcej tam nie ma takich uczelni, już nie szalej. Zresztą to jest dla mnie drugi koniec polski, we wro teraz siedzie, więc i tak bym w życiu nie pojechał :P