Wpis z mikrobloga

@Outline: Ale jak koledzy rozmawiają o dupeczkach to jest to norma przecież, o czym mają faceci rozmawiać. Jak kolega powie, że podoba mu się ten kelner albo, że poderwał jakiegoś faceta to homopropaganda, po co się ze swoją seksualnością obnosi. Całująca się para hetero na ulicy? Wszyscy wzruszają ramionami i idą dalej. Całująca się para homo? Propaganda i gorszenie dzieci.
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus:

Całują się para hetero na ulicy? Wszyscy wzruszają ramionami i idą dalej. Całująca się para homo? Propaganda i gorszenie dzieci.

No chyba nie...
O ile buziaki są powszechnie akceptowalne, to uderzanie w ślinę czy jakieś dłuższe pocałunki nie są tak mile traktowane jak wy to gadacie. Mam wrażenie, ze tego typu opinie to się tworzą na jakiś forach, a nie z realiów.
  • Odpowiedz
jak mają być szczęśliwi skoro nie mogą nawet wziąć małżeństwa i zalegalizować związku? k---a jakie wy macie problemy z gejami, nikt was nie próbuje w nich zmienić i tak was by nikt nie chciał prawaczki XD

@hirud: To teraz pytanie po co nam LGBTQF w krajach które już zalegalizowały te sprawy xD.
  • Odpowiedz
@czaykowski: i do łagru. Myślisz, że jakakolwiek ustawa czy zakaz jest w stanie sprawić, że ludzie nagle nie będą czuli obrzydzenia na widok dwóch całujących się facetów? Biedę też zlikwiduj zakazem bycia biednym.
  • Odpowiedz
to, że ty tego nie potrzebujesz bo nigdy nikogo nie poślubisz nie znaczy, że innym ludziom też jest to niepotrzebne.

@hirud: jeżeli bez ślubu nie osiągną szczęścia niech:
1) emigrują
2) wezmą ślub taki jak dozwolono z przeciwną parą homo, żyją w czwórkę
3) zastrzelą się
W końcu szczęście jest im potrzebne, więc niech je osiągną. Aż 3 metody.
  • Odpowiedz
@kamien23 ej, jak się wciska komuś homoseksualizm? Możesz wytłumaczyć na własnym przykładzie jak zmuszano cię do zostania homoseksualistą? Wiesz, bo ja mam tak, że podobają mi się kobiety, i ile bym nie słuchał, oglądał, czytał to nadal podobają mi się kobiety i jest mi totalnie wszystko jedno komu się coś podoba. Ty jak widzisz parę gejów na ten przykład to masz jakieś obawy, że "zarażą" cię homoseksualizmem? Rozmawiałeś o tym z
  • Odpowiedz
Takie p---------e, im bardziej chodzi żeby promować te zboczenie, mieli by małżeństwa to zaraz by się innych praw domagali. Małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny

@aqualioss: nie zesraj się.
@SinShop: przecież do niego nic nie dociera. Taki typ człowieka, który ma z czymś ewidentny problem, ale nie potrafi logicznie wytłumaczyć na czym polega i pozostanie przy swoim "bo tak". Nie widzi też, że jego mem kwiczy i kuleje,
  • Odpowiedz