Wpis z mikrobloga

@wonsztibijski: nie ośmieszaj się cwelu fakt błąd mi czasami jakiś wyskoczy ale ja 10 lat mieszkam w innym kraju i umiem język perfekcyjnie w co wątpie żeby twoja inteligencja była w stanie sie nauczyć innego języka
@DX623: ty to jesteś poprostu opfer typowa ofiara losu typie co ty możesz wiedzieć o moim życiu? tobie to do dziś matka wiąże sznurówki i dupę podciera
a ty razy 3 ;) szczerze ciekawi mnie ile taka osoba jak ty może mieć lat cwana w internecie a realu byś nie spojrzał nikomu w oczy podejrzewam tacy ludzię z reguły biegną do prokuratury bądz na policje
@DX623 Bogu dziękuj, że jesteśmy w internecie bo w realnym życiu po ośmieszeniu się nie założysz nowego konta. Zapamiętaj sobie, że duże ręce to nie wszystko bo za spust ciągnie się tak samo. Przestań szczekać bo z twoich wpisów można wnioskować, że albo masz 14 lat i jesteś fanem Marcina albo masz 25, faktycznie pracujesz w Anglii ale tylko dlatego, że w Polsce nie było pracy dla takiego przygłupa jak ty. Istnieje
@wonsztibijski: nic innego nisz studiować przez lata i pracować za najgorszą krajową ci niestety nie pozostało ;) ja nie kształciłem się w tym kraju wolałem się kształcić gdzie indziej i mieć jakiś perspektywy na życie ja swoje osiągnąłem czego ty nigdy nie osiągniesz i do końca życia będziesz dodawał posty o ludziach którzy mają lepiej nisz ty a tobie pozostało jedynie pracować za najgorsze i żebrać o piniądze od matki żegnaj
@DX623 za najniższa pracują tylko barany, które nie potrafią zdania po polsku napisać. Piszesz od rzeczy i bez sensu. Nie obchodzi mnie gdzie pracujesz i ile masz lat bo widocznie mam życie zamiast pracy i mam pieniądze zamiast wieku xd
Jak możesz cenić siebie podczas gdy nie potrafisz zdania bez błędu napisać xd cymbał z ciebie i tyle w temacie.
@wonsztibijski: niech sobie chodzi bynajmniej ma z kim zazdrościsz mu? ;) ja to bym się wstydził z twoją matką chodzić na zakupy ktore zarabia na dziadkach po 70 bo nikt inny by jej dotknąć nie chciał_