Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dlaczemu ogunie? jak ktoś odbierał paczkę na poczcie to wie że trzeba postać od 20 do 40 min w zależności od godziny za emerytami, madkami czy zirytowanymi mirkami jak ja
Jako że najczęściej to ja otwieram klatkę dla ulotek czy listów to z samego rana kupiłem napoje chłodzące co by nie wychodzić, zamknąłem drzwi na klatkę bo jakiś dzban otworzył na oścież i zablokował i dziś bez muzyki w tle
#pocztapolska #tracking i w sumie #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez moderatora
I tak będziesz musiał zapier***ć na poczte a jak Grażyna z poczty będzie babą z poczty to każe ci jutro odebrać bo "dzisiaj jeszcze listonosz się nie rozliczył"
Listy, przekazy, male gowienka ktore nie sa ciezkie i mieszcza sie do szczeliny jak najbardziej. Po wieksze paczki musisz sie pofatygowac.
Nie wiem skad w ludziach przekonanie, ze awizo to sie dostaje tylko jak kogos w domu
@niera: List polecony priorytetowy
@niera: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nawet nie wiesz ile paczek rejestrowanych, ba nawet poleconych odbieralem z poczty, po zastaniu awiza. Fakt ze czesc takich przesylek nosi kurier poczty, ale to sa paczki z amazonu, lub krajowe.
Poza tym ty piszesz o obowiazku listonoszy i poczty, o obowiazku tej instytucji ktora mentalnie tkwi jeszcze w glebokim PRL'u. To
@wellback: Waga do 2 kg?
Komentarz usunięty przez autora
@niera jak nie przyjdzie w ołowianej kopercie to to tak
Komentarz usunięty przez autora
@chrystusie albo listonosz ma gabaryt ulane C i nie wejdzie na 2 piętro