Aktywne Wpisy
Techguy91 +302
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +342
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ateizm #bekazkatoli #gimboateizm
trochę to brzmi jakbyś twierdził że fakt wiary w niewidzialnych ludzi nie może być połączony z faktem chodzenia na msze.
BTW
@j4ace: Nie żeby coś ale w sumie tak było
Całe pojęcie moralności i humanizmu to wynik Rzymsko katolickiej ekspansji
To spójność ideowa pozwoliła nam się rozwinąć
Ale czego to dowodzi w kontekście wiary i naszej dyskusji? Ja się śmieję z ludzi, którzy próbują tym argumentować słuszność wiary w swojego boga, który niespecjalnie różni się od innych.
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Nie ma tu słowa więc. To nie jest wniosek lecz dwa oddzielne stwierdzenia.
@ArtWrt147: Co do tego czy jest to strata czasu to też nie do konica
Branie udziału w czynnościach społecznych czy to nabożeństwa czy koncerty i inne wydarzenie kulturalne sportowe wpływają pozytywnie na społeczność i na jednostkę
Jest jeszcze kwestia tego czy ktoś bierze w tym udział aktywnie oraz treści jakie są mu podczas tych wydarzeń wpajane
Jak chcesz to możesz homofobię zwalczać, nikt ci nie broni. Ba nawet ja zwalczam homofobię wyśmiewając wyzwanie ONRu od homoseksualistów.
No ale w sumie tylko neuropek może mieć ból dupy o prostowanie manipulacji, skoro większość contentu neuropków opiera się właśnie na manipulacjach.
@ejadaz689: dalej wyzywali ludzi od homoseksualistów?
@Lawrence_z_Arabii: jeśli to jest dla Ciebie homofobiczne to zupełnie nie czaisz o co chodzi
Jezu jak ja wami gardze auetusze, codziennie ten wysryw na katolików w gorących, jakby mirko nie bylo już wystarczającym sciekiem. Aż wstyd się przyznać, że się nie wierzy. Ehh
@MatiBicek: przyznać się do tego, że za "prawdę" uważa się memy i to co jest w gorących, to jak napisać, że nie ma się mózgu.
@ejadaz689: Tak, a jak ktoś przeciwny pedofilii gwałci dziecko, to nie ma nic złego na myśli, bo przecież jest przeciw gwałtom na dzieciach.
Prostytuujesz logikę.