Aktywne Wpisy

foullyCE +487
Ku przestrodze.
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na

uncle_freddie +666
Barcelona 2 - 1 Girona; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
źródło: ize
Pobierz

Potrzebuję hosting dla firmy na stronę (WP) +dużą galerię (powiedzmy 1000 zdjęć rocznie - wszystkie muszą wisieć, więc za kilka lat sporo się uzbiera), a do tego będzie działaćprogram/system z danymi w MySQL, do którego codziennie będzie sie logować nawet do 500 osób (chodzi o rodzaj edziennika lekcyjnego).
Na co zwrócić uwagę przy wyborze hostingu?
Na pewno potrzebuję:
- SSL
- dużej liczby kont email
- brak limitu transferu
- częste backupy
Ile GB jest minimum? Czy email korzysta z tej przestrzeni? Same emaile to co najmniej 30 adresów, wypada z 1gb/skrzynkę dać... (aktualnie mamy 500 i trochę mało).
Ważne pytanie - ile należałoby wydać, żeby nie januszyć, ale też nie wyfrajerzyć się zanadto?
Aktualnie rozważamy oferte 100GB za 660zl/rok (nielimitowany transfer, emaile), ale nie widziałem szczegółów technicznych oferty (szef tylko wspomniał).
Dzięki z gory za pomoc. Oczywiście na priv też odpiszę :)
link z refem, wywal jak nie chcesz, mam tam konto od prawie 10 lat.
@Keleos: Żeby nie był za kilka złotych na pierwszy rok, bo w kolejnych zapłacisz dużo za dużo. Korzystaj z mydevil, futurehost, webh, hitme, linuxpl.com
@zwierzak40
Dzięki panowie. O mydevil czytalem dobre opinie, ten progresso tez jak zagladam w specyfikacje to wyglada przyzwoicie.
Będę musiał pozbierać argumenty za i przeciw i przedstawie szefowi. Największy ból zawsze taki, że to nie dla mnie (tj. ja mam tym administrować, ale nie ja za to płacę), a mam wybrać. Jak źle wybiorę to będzie na mnie ;p
@Keleos: Spokojnie, rynek hostingu jest bardzo dojrzały, oferty bardzo ujednolicone, jak pojawia się coś nowego (typu PHP7, let's encrypt) to wszyscy to wprowadzają, tylko co najwyżej kilka miesięcy wcześniej,
Ewentualnie możesz także sprawdzić nasze pakiety hostingowe dla profesjonalistów. W razie potrzeby, istnieje możliwość dokupienia przestrzeni (albo różnica w cenie i przejście na wyższy pakiet, albo w
dzięki wszystkim za pomoc, jutro przedstawię zebrane oferty szefowi i niech wybiera.. kazał mi się rozeznać "bo znam się na komputerach", wiecie jak to wygląda w społeczeństwie. Znam HTML-a (tego starego, nawet nie 5), więc jestem nadwornym informatykiem ;D