Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopyto96 +126
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
źródło: 1d75bdf4-9130-463d-8747-bd6bf9098c41
Pobierz

-w jakimś wpisie/filmie jest wymieniony warthunder a wot nie-cisza, wotowcy też cisza
_w jakimś wpisie/filmie jest wymieniony wot i warthunder - warthunderowcy drą ryja że warthunder lepszy, wotowcy
-w jakimś wpisie/ filmie jest wymieniony sam wot - warthunderowcy hurr durr warthunder i tak lepszy, wotowcy cisza
Nie żeby coś warthunderowcy ale to #wot posiada kilka razy więcej graczy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aaa i bym zapomniał o jednym: #obronaterytorialna( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Szczerze mówiąc mam na te porównania #!$%@?, bo gust mam jaki mam... ale to w sumie dość smutne nie mieć absolutnie żadnych argumentów.
[edit] Kurna właśnie się połapałem, że post wyżej napisałem, że mam #!$%@? na porównania. Taki piękny strzał w stopę, że aż zostawię. xD
@XD_is_life: ma pan dowód?