Wpis z mikrobloga

Typowy fan #warthunder jest typowy
-w jakimś wpisie/filmie jest wymieniony warthunder a wot nie-cisza, wotowcy też cisza
_w jakimś wpisie/filmie jest wymieniony wot i warthunder - warthunderowcy drą ryja że warthunder lepszy, wotowcy
-w jakimś wpisie/ filmie jest wymieniony sam wot - warthunderowcy hurr durr warthunder i tak lepszy, wotowcy cisza
Nie żeby coś warthunderowcy ale to #wot posiada kilka razy więcej graczy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aaa i bym zapomniał o jednym: #obronaterytorialna( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
@XD_is_life:

wotowcy cisza

Szczerze mówiąc mam na te porównania #!$%@?, bo gust mam jaki mam... ale to w sumie dość smutne nie mieć absolutnie żadnych argumentów.
  • Odpowiedz
@XD_is_life: Też lubię mówić, że "mam #!$%@?" jak czegoś nie ogarniam. Czuję się potem mniej gównianie.

[edit] Kurna właśnie się połapałem, że post wyżej napisałem, że mam #!$%@? na porównania. Taki piękny strzał w stopę, że aż zostawię. xD
  • Odpowiedz
@XD_is_life: Mój kolega ciągle hurr durr War Thunder lepszy, WoT to gówno i daje jakieś argumenty, które nie mają sensu xD Szczersze powiedziawszy nie wiem jak można grać w WT. Grałem trochę i jest tragiczny... Insterfejs, badania, to wszystko takie jakieś nie czytelne.
  • Odpowiedz