Wpis z mikrobloga

• 0
@FUTdeals nie mówię o tak skrajnym przypadku jak wyniki hokejowe. Gość dostaje na 1:0 w 10 minucie i juz go nie ma, lub czeka do 2:0 w 30 minucie i papa. Nie mów mi że nie można tego odrobić? Zapewne siedzi tam jakiś frustrat który drze ryja sam do siebie że mam farta, że pad ujowy, że mu się tnie po czym w przypływie złości się ewakuuje. Tak to widzę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dziurex: a może mu po prostu laguje, może srac zachciało etc dużo ludzi gra z frustracja, ale ja się im nie dziwię, bo taka gra i losowosc na każdym kroku. Tylko ja nie rozumiem czemu narzekasz na to, dostajesz wygraną, ja bym się cieszył jakby wychodzili często przy 2-0, bo tyle meczy co przegrwlem 3-2 to ciężko zliczyć xD
  • Odpowiedz
@Rajdowiec29 izi, izi. Drogi rajdowcu, chciałbym uniknąć napięcia. Pierwszy raz wdałem się w taką "pyskowke" na forum, nie fajne to. Nie chciało mi się odpisywać, ktoś tu już wspominał o statystykach. I właśnie. Statystyki są dla mnie mniej ważne niż przyjemność z gry. Cytując, p------e o sytuacjach gdy po kilku mniej udanych meczach lub bardziej udanych, typu wygrana 3:0 trafiam na gościa z którym gra się dobrze. Jest walka, są emocje.
  • Odpowiedz