Wpis z mikrobloga

• 552
@Ortheon jeden mężczyzna urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym OGROMNYM!
Pytacie, ktory miał lepiej w zyciu? Żaden. Jeden jeździł na wózku, a drugi miał padaczkę

To mój ulubiony cytat XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 462
@gr0nczek_ ja uwielbiam jeszcze ten

– Ale pięknie pachnie. Maciek, co gotujesz?

– Wodę.
– Ale się zrobiła świąteczna atmosfera. U nas na Wigilię zawsze była woda. Ojciec już 2 dni wcześniej zbierał śnieg do miednicy. Ale aromat, czego dodałeś?
– Soli.
– Mmm, klasyka.
  • Odpowiedz
@Huczek: Nie ten sam. Humor jest dużo gorszy. Żarty z B---y nadal mnie śmieszą i pamiętam je, co nie mogę powiedzieć o tych nowych tworach.
  • Odpowiedz
@Ortheon: -Ale zajebiście przykryteeee. Nie idzie wykryć, że to pułapka
-Mhm. I to niby normalne, że na środku łąki jest nagle kółko z patyków? Od razu widać, że ktoś tutaj majstrował! K---a narobiłem się tą łopatą jak w spodnie. Przecież nic tu nie wpadnie.
-A tam Remas, znasz się na myślistwie jak k---y na poezji. Wymień przynajmniej 3 powody żeby tak zrzędzić.
-W c--j to widać, nikt tu nie chodzi,
  • Odpowiedz
Z egzorcysty podobał mi się pierwszy odcinek jak jeden demon do drugiego krzyczał, uciekając przed egzorcystą: "Szczepan! Na miłość boską zrób coś!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rski: Wydaje mi się że że wszyscy cierpią na ten sam przypadek gdzie nowe odcinki wydają się gorsze niż poprzednie. Moim zdaniem Egzorcysta jest pełen zajebistych tekstów tylko styl jest trochę inny niż w b----e.
  • Odpowiedz