Aktywne Wpisy
zackson +5
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
apeee +54
Bryndzowe haluszki to danie łatwe i szybkie do przygotowania. Jeśli macie wprawę w używaniu tarki ogarniecie je nawet na dzisiejszy obiad ;) Bryndzowe haluszki przygotujecie z dostępnych w Polsce składników, potrzebne będą jedynie ziemniaki, mąka, boczek oraz bryndza. Bryndzę powinniście łatwo kupić w większości marketów w Polsce. Jest to zdecydowanie najpopularniejsze danie, które można zjeść chyba wszędzie na Słowacji.
Jak co tydzień czekam na zdjęcia i informacje od Was czy smakowało ;) Piszcie do mnie PW lub wrzucajcie zdjęcia na mirkoblog pod tagiem gotujzwykopem (oznaczajcie mnie)
Jeśli macie jakieś pytania lub uwagi pytajcie tutaj, w wiadomości prywatnej lub w komentarzach. Każdemu postaram się pomóc w miarę posiadanej wiedzy i umiejętności.
Od kilku dni jestem w Hiszpanii, próbuję trochę lokalnej kuchni więc wkrótce możecie spodziewać się jakichś dobrych, prostych hiszpańskich dań. Kilka pomysłów już mam, ale jeśli macie propozycje na jakieś dania z tego kraju to piszcie śmiało ;)
Osoby, które chcą, aby wołać je do kolejnych przepisów proszę o plusowanie komentarza poniżej.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez moderatora
Treść została ukryta...