Wpis z mikrobloga

Laur żenady tygodnia pod tagiem #mikrokoksy i #silownia wędruje do autora wypowiedzi:

dla mnie zbudowanie się jak Ronaldo to z miesiąc ćwiczeń bez przygotowania

Sam Ronaldo z kolei jakimś madafakierem nie jest, a nawet średnią sylwetkę ma bym powiedział.

A co takiego trudnego jest w zbudowaniu się jak Ronaldo? Oczywiście zależy z jakiego pułapu ktoś startuje, ale dla mnie to jest z miesiąc i mogę to udowodnić, a póki co nie ćwiczę w ogóle.

Gratuluję samopoczucia @Errad, choć po tych wypocinach powinieneś zmienić nick na "Error"

#heheszki i trochę #realmadryt

w załączeniu foto, miesiąc na siłowni, pic rel:
biesy - Laur żenady tygodnia pod tagiem #mikrokoksy i #silownia wędruje do autora wyp...

źródło: comment_81RNT04yogstUpVW1zuoCtatzfxcgcXe.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: hm, a w jaki sposób ta sylwetka Ci się przydaje w życiu bo pisałeś, że bycie zręcznym gościem z kondycją Ci się nie przydaje więc wnioskuje że w jakiś sposób bycie takim prawilnym ulańcem Ci się przydaje w życiu codziennym :D
  • Odpowiedz
A jeżeli piszesz o walce na ulicy, to tam waga daje ci podwójną przewagę, ale tego już nie będę tłumaczył.

@IntruderXXL: No chyba #!$%@? jak ktoś stoi przed tobą i daje się #!$%@?ć jak wór mięsa, ale w sumie po nabitych koksach nie można oczekiwać zbyt wiele inteligencji, więc to by się akurat zgadzało.

Zresztą rozumiem że #!$%@? się regularnie na ulicy stąd ta 'wiedza' tematyczna? xD

Wracając do wagi
  • Odpowiedz
@biesy:
Bardzo się cieszę, że macie ubaw.
Niemniej, nigdzie nie napisałem z jakiej pozycji startuję więc nie wiem kto tu bardziej zasługuje na ten Twój laur :D
  • Odpowiedz
No chyba #!$%@? jak ktoś stoi przed tobą i daje się #!$%@?ć jak wór mięsa,

@Hatespinner: Masz zerowe pojęcie...

Zresztą rozumiem że #!$%@? się regularnie na ulicy stąd ta 'wiedza' tematyczna?
  • Odpowiedz