Wpis z mikrobloga

Nie widziałam by na wykopie pod zdjęciami schabowego czy jajecznicy weganie urządzali takie festiwale #!$%@? jak pod niektórymi wpisami z hasztagiem #weganizm.
Tak bardzo boli was tyłeczek z powodu tego, że randomowa osoba z internetu nie spożywa mięsa? Co Was to obchodzi?
Codziennie na wykopku widzę co najmniej kilka jpg nie-wegańskiego jedzenia. Uśmiecham się pod nosem i scrolluje dalej, bo wiem że dana osoba chce pochwalić się smakowitym daniem które jej
  • Odpowiedz
@qcrimson: a weź daj spokój, już przez miesiąc przywykłam, niech oni sobie piszą te swoje komentarze, w drugiej ręce trzymając swoje pyszne, MIĘSNE jedzenie, a ja sobie dalej będę jadła warzywa xD
  • Odpowiedz
Droga Mirabelko, nie mam żadnego problemu. "twoj" obrazek na tyle mi sie spodobal ze postanowilem go na szybciutko przerobic.

czy pod tagiem weganizm dyskusja jest juz zabroniona? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Pie_Czar: Fajnie, że go przerobiłeś, ale nie ma on sensu odnośnie konkretnej sytuacji. Jej obrazek jest celnym żartem.
Żadnej dyskusji nie sprowokujesz. Przecież wykop nie jest platformą gdzie można wrzucać tylko posty o mięsie.
  • Odpowiedz
@Macko_xxx: dla studentów jest -20% :P ogólnie to bio way jest ok, tzn nie wszystko stamtąd mi smakuje, ale w kryzysowych sytuacjach trochę ratuje tyłek. rollo mają np bardzo spoko, medialiony sojowe, a akurat dzisiaj tam poszłam, bo nie chciało mi się w kolejce w innym miejscu czekać. także polecam to miejsce, domowe obiady w fajnych cenach, ja za obiad ze zdjęcia zapłaciłam 14 zł :)
  • Odpowiedz
@gardan: nie suplementuje póki co, bo dopiero próbuje weganizmu, na wegetarianizmie nie trzeba suplemerowac :) ale na pewno @smyl i @to_juz_przesada chętnie powiedzą więcej na temat suplementacji, bo ja wolę nie wprowadzać w błąd xd
  • Odpowiedz