Aktywne Wpisy

Kinda +882
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.

martwyplod +303
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka

Chyba sie starzeje albo czasy sie zmieniają
jeszcze pare lat temu albo parenaście uwielbiałem grzebać w ustawieniach systemowych telefonu czy to komputera
costumowe skórki do windowsa XP, wszystkie ustawienia dostosowane do siebie, grzebanie w optymalizacji
w telefonie podobnie, wgrywanie motywów na stare soniaki, romy za czasow androida 4.0 i 5.0
tapety wygaszacze ikony, menu poukładane
teraz jestem fanem rozwiązań out of the box
kupujesz i ma działać
nowy komp, zainstalowałem windows 10, sterowniki, chwilka na konfiguracje i do ustawień nie zaglądałem od roku
telefon, wgranie 5 aplikacji, ustawienia ekranu i kilka bzdetów zaraz po zakupie, od tego czasu nie zaglądałem w ustawienia, telefon robi to co ma robić, nawet tapety nie zmieniałem od pół roku
nie chce mi sie nawet ikonek przestawiać, nauczyłem sie klikać sie tam gdzie były od początku
a jak to jest u was ??
Teraz i ja mam feelsy