Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
belv +11
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
Dlaczego ludzie chcą oglądać Jordana Petersona? Czy wokół profesora psychologii może rozwinąć się kult celebryty? Rozmowa ze współautorem portalu jordanbpeterson.pl.
Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/4334497/dlaczego-ludzie-ogladaja-jordana-petersona/
#gruparatowaniapoziomu #wojnaidei #jordanpeterson #psychologia #filozofia #ciekawostki #kultura
A problemy o których mówi jeszcze europy wschodniej bezpośrednio nie dotyczą.
@LegionPL: Mówi ludziom to co chcą usłyszeć a to bardzo potężna broń. Zobacz tylko jakie kariery robią wszelkiej maści samozwańczy coachowie. Ba! Zobacz jakie kariery robią populistyczni politycy. Oni wszyscy mają wspólną cechę. Mówią ludziom to co ludzie chcą usłyszeć.
A kołcze to tacy trochę jehowi, czy ma pan chwilę by porozmawiać o wartościach naszej firmy ?
Wydaje mi się że się mylisz co do jego oceny ale też nie wiem czy sprawdziłeś dokładnie o czym mówi.
Od razu napiszę, żeby ktoś się przypadkiem nie #!$%@?ł. Sport nie jest remedium na całe zło.
Eldo
Książki rozpoczynające się od jak np. 12 Rules to ... 9 Things that ... 13 secrets of ... są z reguły warte tyle ile papier na którym zostały wydrukowane, tak samo jak książki typu Learn
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora