Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi

smuteczek2000s +39
Siemanko,
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
poniedziałek chyba poNIEdziałkuje mocno.
Nie wiem jeszcze jak mam na imię, a od rana za duża lista zadań na dziś.
Miłego dnia życzę i oby Wasz poniedziałek był lepszy.
źródło: temp_file3107954343213925163
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/32198033
Spośród szczęśliwej dziesiątki: @polock @vnmx @wujek_mikazjusz @Wiesz_Kto @alcest @ajdasz @Ant-Man @pasio_13 @Beer_Is_Good_For_You @arteki
ALE to nie koniec! W losowaniu wezmą również osoby które jutro do godziny 20.00 opublikują pod wpisem zdjęcie wykonane przez siebie przedstawiające jakieś charakterystyczne miejsce, tam gdzie zamieszkujecie. trochę #podrozujzwykopem
w niedzielę wylosuję jedną osobę która zgranie w całości opłacone przeze mnie (metodą online) zamówienie na pyszne.pl na kwotę 35zł z dostawą do domu.
Czas start od północy.
NAGRODA do zrealizowania w dniu mojej siódmej rocznicy na wykoppeel, czyli niedługo ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_xQbqew3tX9EJ7235oXJQgStyIIZJjYnN.jpg
Pobierzźródło: comment_1ObSTvzBcsQDRwExHx4Vy0MfeB3sLtr8.jpg
Pobierzźródło: comment_mxo6DtudKfGZY8HWXDRheMEqi49ObARz.jpg
Pobierz