Posłuchajcie tych madek tutaj, materiał z dzisiaj po tej awanturze przy oknie.Ja naprawdę nie chce być hejterem ale jak ich słucham to skacze mi ciśnienie, a generalnie jestem opanowanym, spokojnym człowiekiem. O gościach na NATO: Będą uciekać jak szczury kanałami "Będzie hańba na cały świat" #polityka
@Thorkill: k---a ja p------e, im się coś faktycznie we łbach p----------o: "Nasze 68 metrów", jakie k---a Wasze.. równie dobrze to jest moje, tego strażnika, dowolnego polityka i dowolnego obywatela. Zresztą już widziałem, jak ktoś przyszedł z kamerą to przegoniły bo to jest "ich mieszkanie".
@whiteglove: A gdzie w tym poście jest coś o mojej wrażliwości?
"Nasze 68 metrów", jakie k---a Wasze
@arekdomek: Tak jak pisałem wczoraj - cygańskie obozowisko tam urządziły. No i przez "zasiedzenie" to już jest ich teren - tak jak u cyganów. No i teraz tam robią bagno. Tak jak rzecznik cyganów robił.
@UchoSorosa: Ale zobacz sobie gdzieś jak znajdziesz materiały video, sprzed czterech lat jak te madki były wtedy grzeczniejsze i spokojniejsze. Wtedy to był Wersal w porównaniu tym co się teraz dzieje.
@UchoSorosa: No a ta Iwona teraz mówi żeby ją zastrzelić. No i co z tego?
@Thorkill: Ale ustalmy jedno, kończyłeś podstawówkę, rozróżniasz osoby, wiesz na czym polega "proszę mnie rozstrzelać" od "obleję się benzyną i zabiję" - widzisz gdzie pojawia się osoba trzecia?
Chodzi o czyny a nie słowo.
ah, no tak ale jak nas obrażają to zaraz bieg do moderacji bo wtedy chodzi o SŁOWA :)
@UchoSorosa: Neuropku nie wiem o co ci chodzi, ja z niczym do moderacji nie biegam tutaj nigdy, mimo ze byłem wyzywany przez twoich kumpli od psów, skur..synów, ku..ew itp itd. Nie pisz już więcej do mnie. Dzięki za dyskusje.
@UchoSorosa: pamiętam że pis te same osoby traktował w taki szczególny sposób jak byli w opozycji, wtedy też było ostro i dawał taką narrację że prawiczki stękały od łez i zaciśniętych ze złości pięści, i przeklinali to peło, a dzisiaj... te same osoby, ten sam protest, a potem przychodzi taki thocośtam i razem z resztą naku...wia salto byle odpowiednio dopier...ić mimo iż wtedy stał po dokładnie tej samej stronie
O gościach na NATO: Będą uciekać jak szczury kanałami "Będzie hańba na cały świat"
#polityka
@whiteglove: A gdzie w tym poście jest coś o mojej wrażliwości?
@arekdomek: Tak jak pisałem wczoraj - cygańskie obozowisko tam urządziły. No i przez "zasiedzenie" to już jest ich teren - tak jak u cyganów. No i teraz tam robią bagno. Tak jak rzecznik cyganów robił.
Jedna z protestujących do Strażnika
O jak rykłem xddddddddd
@UchoSorosa: Ale zobacz sobie gdzieś jak znajdziesz materiały video, sprzed czterech lat jak te madki były wtedy grzeczniejsze i spokojniejsze. Wtedy to był Wersal w porównaniu tym co się teraz dzieje.
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/rodzice-niepelnosprawnych-dzieci-okupuja-sejm-w-zadnym-kraju-ue-nie-dochodzi-do-takiego-skandalu,409419.html
#neuropa jak zatrzymać śmiech od tego partyjnego bełkotu?
edit : 19 marca 2014,
@UchoSorosa: facet przed kamerą na żywo mówi że się podpali benzyną -- piękny Wersal :) szacunek za porównanie :)
@Thorkill: mówisz że groźba odebrania sobie życia to coś gorszego od otwierania okien ?
Jeszcze ten Mularczyk który apeluje do dziennikarzy żeby kupowali jedzenie dla protestujących
KURŁA KARUZELA ŚMIECHU.
@UchoSorosa: No a ta Iwona teraz mówi żeby ją zastrzelić. No i co z tego? Chodzi o czyny a nie słowo.
@Thorkill: Ale ustalmy jedno, kończyłeś podstawówkę, rozróżniasz osoby, wiesz na czym polega "proszę mnie rozstrzelać" od "obleję się benzyną i zabiję" - widzisz gdzie pojawia się osoba trzecia?
ah, no tak ale jak nas obrażają to zaraz bieg do moderacji bo wtedy chodzi o SŁOWA :)
@UchoSorosa: Neuropku nie wiem o co ci chodzi, ja z niczym do moderacji nie biegam tutaj nigdy, mimo ze byłem wyzywany przez twoich kumpli od psów, skur..synów, ku..ew itp itd.
Nie pisz już więcej do mnie. Dzięki za dyskusje.
@Thorkill: UUU skończyły się argumenty Poczęstuj się kanapką - nabierz siły :)
źródło: comment_Q7umgnHdnBfpKT9FibPoe0hGCFCDvuuc.jpg
Pobierz