Gdyby ktoś mi powiedział te 5-10 lat temu, że kiedyś dane mi będzie jeździć jaguarem to bym go śmiechem zabił. K---a te zdjęcia nie oddają nawet 1/10 tego co obecnie czuje po prostu jestem w c--j szczęśliwy. Co prawda czeka mnie jeszcze kilka lat spłacania, ale uwierzcie mi, że jak wsiadziecie do tego auta to spłacanie tego do końca życia przestaje być problemem ;D
Jaguar XE auto celebrytów i gwiazd filmowych od dzisiaj należy do mnie!
@korporacion: bardzo podobają mi się te modele i są tanie ale nie wiem czy bym się zdecydował, nie obawiasz się awaryjności? mój sąsiad miał w leasingu to częściej stał w serwisie niż na podwórku
Gdyby ktoś mi powiedział te 5-10 lat temu, że kiedyś dane mi będzie jeździć jaguarem to bym go śmiechem zabił. K---a te zdjęcia nie oddają nawet 1/10 tego co obecnie czuje po prostu jestem w c--j szczęśliwy.
Co prawda czeka mnie jeszcze kilka lat spłacania, ale uwierzcie mi, że jak wsiadziecie do tego auta to spłacanie tego do końca życia przestaje być problemem ;D
Jaguar XE auto celebrytów i gwiazd filmowych od dzisiaj należy do mnie!
#chwalesie #pokazauto #jaguar #wygryw
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Biedaka Polaka pracującego na produkcji za 1500 stać na Matiza a nie Jaguara.
Zejdz na ziemie
@korporacion: nie trolluj chociaż xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@korporacion: Toś mnie rozbawił od rana :D Fajnie się pośmiać, cumplu. Dzięki xD
Strasznie dlugi
Komentarz usunięty przez autora