Aktywne Wpisy
McBreed +187
Mała aktualizacja apropos wyjazdu do Legii cudzoziemskiej, wołam pulsujących poprzedni post.
A więc tak, wczoraj byłem pod centrum rekrutacyjnym, kręciłem się, coś zjadłem i postanowiłem, że uderzam. #!$%@?, drzwi zamknięte. Próbowałem się tam dodzwonić, ale mój e-sim pozwala tylko na internet, no nieważne.
Po drugiej stronie tego obiektu były bramki, więc wyskoczyłem do jakiejś dwójki zaskoczonych Francuzów, którzy opuszczali obiekt i zapytałem moim angielsko - francuskim, jak mam się dostać do tego
A więc tak, wczoraj byłem pod centrum rekrutacyjnym, kręciłem się, coś zjadłem i postanowiłem, że uderzam. #!$%@?, drzwi zamknięte. Próbowałem się tam dodzwonić, ale mój e-sim pozwala tylko na internet, no nieważne.
Po drugiej stronie tego obiektu były bramki, więc wyskoczyłem do jakiejś dwójki zaskoczonych Francuzów, którzy opuszczali obiekt i zapytałem moim angielsko - francuskim, jak mam się dostać do tego
3x32 +37
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@rajkes: Tak się da? To legalne? xd
Może dam więcej niż za złomie
@Shamalamamayman: Brzmi ryzykownie, a co jak nie dostanę? W zeszłym roku płaciłem 1040 zł z 60% zniżki, teraz pewnie będzie drożej a dodatkowo możliwe że zniżkę stracę... Wolę nawet nie wiedzieć ile to wyjdzie.
Możesz zrobić tak jak radzą Ci inni, czyli nie opłacać wznowienia, a dopiero potem jak go sprzedasz to wyślij umowę sprzedaży i zapłacisz za wykorzystany okres. Ale możesz tak zrobić tylko i wyłącznie pod warunkiem, że aktualną polisę Ty zawierałeś i opłaciłeś ją w całości - nie ma żadnych zaległości, bo inaczej Ci się nie wznowi i zostaniesz bez ubezpieczenia.
I też
@Giorgio80: To kupa. Opcja odpada... :(
@Shamalamamayman: Dzięki, tak chyba zrobię
Od momentu odnowienia do momentu sprzedaży TU będzie od Ciebie wymagać pieniędzy.A handlarzowi zrekalkuluja składkę.
Jak masz trupa,a nie samochód to nie warto sprzedawać normalnie: tam masz najgorszy sort kupujacych- płacą jak za średniej klasy smartfona,a wymagają cudów.