#!$%@? jak ja nie nawidzę tego #!$%@? jakim jest szkoła... każą ci się uczyć #!$%@? białek tłuszczy kwasów jakiś dna #!$%@? kirchofa przez co nie masz czasu na rozwijanie swojej pasji z którą wiążemy przyszły zawód #przegryw #licbaza #pasja #gownowpis
@Merlin112 jak dla ciebie jest za trudne wykuc na blache i zaliczyc taki duperel z bioli lub ew. z głową ściągnąć to moze zostaw szkołę i idz na smietnik
@Merlin112: pssst nie musisz być ze wszystkiego najlepszy, tróje ci wystarczą, a na tróję nie jest ciężko się nauczyć + warto znać podstawy biologii czy innych "niepotrzebnych" rzeczy żeby w przyszłości nie wyjść na debila nie wiedząc np z czego składa się krew
@Merlin112 masz racje bo ty juz wiesz co ci sie w życiu przyda. Zresztą jak szkoła wykształci u ciebie zdolność zapamiętywania różnego rodzaju informacji niezwiązanych ze soba to ci sie wcale nie przyda prawda? Bo dorosłe zycie to tylko praca sen praca sen jak robot nawet na myslenie nie ma czasu. Ehh #!$%@? system, chcialbym anarchizm
@Merlin112: no to ściągaj ziomeczku, dużą część szkoły średniej jechaliśmy klasą całą na ściągach. Ehhh to były czasy 'EJJ ŁUKASZ UDOSTĘPNIJ NETA BO SPRAWDZIAN BĘDZIE'
@Merlin112 co ty gadasz ja zawsze w szkole miałem dużo czasu na gierki, a oceny też nie były złe. Weź sobie po prostu zaplanuj dobrze tydzień i będziesz miał czas na wszystko co tylko chcesz
@Merlin112: O #!$%@?, ale masz problem xD Wystarczy, że na dwójach będziesz jechał ( co wymaga praktycznie zerowego nakładu pracy), chyba że jesteś totalną amebą intelektualną.
z tym system nie wygrasz
Ehh #!$%@? system, chcialbym anarchizm
Wystarczy, że na dwójach będziesz jechał ( co wymaga praktycznie zerowego nakładu pracy), chyba że jesteś totalną amebą intelektualną.
@Bachal: co?! Ja mialem nornalnie xD