Wpis z mikrobloga

Jak to jest ze w Częstochowie potrafimy zrobić tor dla widowiska i dalej wygrywać, a takie wspaniałe Gorzow i Leszno muszą o---------c jakiś szajs i psuć widowisko....
Jak ja bym był kibicem któregoś z tych 2 klubów to bym po prostu przestał chodzic na mecze, bo gdzie tu emocje jak zawodnicy walczą z torem i szpryca a nie między sobą #zuzel
PS. Nie jestem zadowolony z wyniku, ale to głównie wina Lindgrena
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ShaunBoswell: dlatego tez wypowiadam sie z punktu widzenia kibica, ogladalem ten mecz tylko dlatego ze kibicuje wlokniarzowi, ale gdyby jechal ktokolwiek inny to bym ten mecz wylaczyl prawdopodobnie po 4 biegu, jak tak samo bylo w lesznie, juz po 4 biegu wylaczylem tv i odpalilem stream na telefonie zeby tylko wiedziec jaki wynik bo sie tak strasznie zle to ogladalo
  • Odpowiedz
  • 0
@Miecz12 pamiętam jak we Wrocku tor był zawsze dla widowiska i do walki, a gospodarze właśnie przez to często przegrywali. Niestety teraz akcje z komisarzami, płaczem gości przed meczem (vide Cieślak) powodują, że robi się tory twardsze, nie zawsze sprzyjające ściganiu. Akurat w Gorzowie można zrobić tor do walki ( memoriały i niektóre GP). Ale mecz być ciekawy, choć nie pokazuje tego końcowy wynik.
  • Odpowiedz
@piron: no wlasnie nie byl, praktycznie wszystko rozgrywalo sie na pierwszym luku, a potem nawet jak ktos mial moc, to szpryca go gasila, no chyba ze ktos rzeczywiscie popelnil blad i odjechal za daleko od kraweznika
jedyny bieg ktory mi sie podobal to kiedy walasek z kasprzakiem pieknie pojechali para i mowie to jako kibic wlokniarza
  • Odpowiedz
  • 0
@Miecz12 fakt, że ciekawych biegów było niewiele, ale sytuacja punktowa w czasie całego meczu była gorąca. Czewa mogła wygrać, ale tylko z liderującym Fredką. Stal wygrała bardziej wyrównanym składem, bo tylko Linus nie pojechał.
  • Odpowiedz
@piron: tak jak wczesniej napisalem, pretensje o wynik moge miec tylko do zespolu ktoremu kibicowalem, bo tor jest taki sam dla wszystkich, ale dalej nie zmienia to faktu ze mimo iz wynik byl dla mnie bardzo wazny, to mecz sie dluzyl i juz nie moglem wysiedziec przy tym.
  • Odpowiedz
@piron: @Miecz12: to wszystko jest kwestią tego, że potem pojedyncze mecze decydują o awansie bądź nie do play-off, a to przekłada się na konkretne straty finansowe i wszyscy są zesrani. Jedyne rozwiązanie to zmniejszenie stawki pojedynczego meczu. Chociaż w przypadku Leszna to faktycznie kuriozum i nie rozumiem, ale oni są specyficznie p----------i. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś orali na wielu torach aż był problem
  • Odpowiedz