Wpis z mikrobloga

#logikaniebieskichpaskow
#tinder
#przegryw
#mirko
Uwielbiam, kiedy narzekacie na spasione #rozowepaski a zarazem na to, że różowe patrzą na wygląd.
Hipokryyyzjaaaaaa!

Wtf.

Może, gdybyście byli bardziej zainteresowani tym, co dziewczyna ma w głowie a nie jaki rozmiar dupska posiada, to zostalibyście #wygryw?
Ból d--y mi się załączył, przestańcie postrzegać nas, wyłącznie, jako przedmioty ruchable lub nie-ruchable.
Oprócz fajnych cycków, mamy też duszę.
K---A!

A tak poza tym, to was Mireczki kocham! ❤️
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Milenowata: Niestety zachwiane proporcje. Nie wiem jak wyglądała kiedyś, ale mam wrażenie, że jej ten tyłek urósł, a reszta została bez zmian. Takie trochę kalectwo, tak samo jak jego brak. Przecież musi się być do kogo przytulić. Ważne, żeby być razem szczęśliwi :)
  • Odpowiedz
@Milenowata: Jezu Kryste, takich z duszą to ja nie lubię, sam nie mam to u innych nie chcę żadnych dusz, aur ani podejrzanych zapachów.

Po drugie od pewnego wieku bardziej zwraca się uwagę na charakter, ale jeżeli jesteś gruba to dla większości sygnał pewnego rodzaju lenistwa. Podświadomość się włącza. Skoro nie u mnie zadbać o siebie, to nie będzie potrafiła zadbać o nas - czyli po prostu nieatrakcyjna.

Zresztą to
  • Odpowiedz
@Milenowata: przeciez bedac mloda kobieta trzeba sie mega postarac zeby nie miec powodzenia - wystarczy wlasnie byc w miare zadbana i szczupla i masz kolejke facetow do siebie
facet by uchodzil za przystojnego musi naprawde wygrac loterie genetyczna, co szczegolnie w Polsce - jest trudne
  • Odpowiedz