Wpis z mikrobloga

#!$%@?, ja to jestem nieszczęśliwy. Dałem 200 cebul za case do iphona(ghosttek atomic 2.0) i #!$%@? mam wrazenie jakbym wsadził telefon w #!$%@? kondon. Ta folia na przodzie mnie dobija bo nie jest spasowana z ekranem i odbija dotyk. Fujka, co za idiota wymyślił te ekrany 2,5D ze się normalnie szkła nakleić nie da i trzeba cudować z case 360 albo innymi cudami. Ja chce mojego BB bolda 9900
(). #smartfony #apple ##!$%@? #jakzyc
  • 13
@Maelstrom94: Jak potrzebujesz telefonu w teren to się #!$%@? grubo pomyliłeś i mogłeś CAT'a kupić albo jakiegoś Hammera a nie teraz fantazjujesz i wydziwiasz a za 200 PLN to się kupuje oryginalne Apple Leather Case i to są porządnie wydane pieniądze na produkt z którego jesteś zadowolony, widzisz, czujesz i wiesz za co zapłaciłeś. Elo.
@Rycerz_Klatki_Schodowej: człowieku, wydałem już z 200zl na różnorakie folie szkła #!$%@? muje i inne cuda. Janusze piszą jedno a człowiek dostaje drugie. I żadna nie była zakrzywiona na krańcach, albo były dopasowane i pod bokami było powietrze albo zakrywały 3/4 ekranu i szło dostać #!$%@?.