Cześć. Dla swojego klienta, spółki-córki znanej na rynku farmaceutycznym firmy, szukam osoby do #praca na stanowisku Customer Service (pełna opieka nad klientem)
Wymagania: - wykształcenie wyższe (=zakończona edukacja) - bardzo dobra znajomość języka angielskiego, brak oporów przed posługiwaniem się nim w codziennej pracy - bardzo dobra organizacja pracy własnej - doświadczenie w pracy z klientem
Missions: Order processing - Receive and proces customer orders in the ERP system - Reserve stock and organize on time deliveried to final customers - Answear any questions relative to the above mentioned orders
Samples, documentation, claims full management - Receive and proces customer orders (in CRM system), claims/complaints - Follow up with customers on samples sent, with the sales, quality, regulatory, other departments to find the right information or to solve the claim - Close the claim and provide feedback to the customer
Oferujemy: - Umowę o pracę do końca roku, z możliwością przedłużenia (docelowo na stałe) - Wynagrodzenie w wysokości ok. 4600zł brutto/miesiąc - pakiet medyczny, kartę sportową
@Oto_ja: Czemu część jest po angielsku a część po polsku? Zabrakło na tłumacza, czy to jakiś filtr sprawdzający tę dobrą znajomość angielskiego? xD Tak czy inaczej wygląda komicznie.
@akado: Wiesz co, może i nie ma parcia na papier i studia. Bardziej chodzi o podejście do życia i pracy. Firma szuka kogoś, kto jest w pełni dyspozycyjny i chce na stałe związać się z firmą. Taki wymóg wstępnie eliminuje ludzi, którzy dopiero wchodzą na rynek i za 2 miesiące się zwolnią bo wakacje się skończyły. A na sam temat różnicy pomiędzy ludżmi, którzy ukończyli studia lub nie mogłabym trochę pogadać
@Oto_ja: wyzsze wyksztalcenie, bardzo dobra znajomosc jezyka obcego, doswiadczenie i o to mi płacą. 4600 brutto, a wiec pensja topnieje pewnie gdzie do 3500. Nawet nie 1k euro. Po #!$%@? zostawac w tym kraju ( ͡°ʖ̯͡°)
@akado: Zgadzam się, dlatego napisałam wyżej - nie samo wykształcenie jest tutaj wymogiem, bo jak ktoś jest ogarnięty to co za różnica, chodzi bardziej o brak zobowiązań i planów na traktowanie pracy jako dorywczej
Wiesz co, może i nie ma parcia na papier i studia. Bardziej chodzi o podejście do życia i pracy. Firma szuka kogoś, kto jest w pełni dyspozycyjny i chce na stałe związać się z firmą. Taki wymóg wstępnie eliminuje ludzi, którzy dopiero wchodzą na rynek i za 2 miesiące się zwolnią bo wakacje się skończyły.
A na sam temat różnicy pomiędzy ludżmi, którzy ukończyli studia lub nie mogłabym trochę pogadać (⌐
@Oto_ja: faktycznie potrzeba kogoś z angielskim, bo nawet ogłoszenie kuleje...
1. „on-time deliveries”, nie ma czegoś takiego jak „deliveried”, 2. “questions related” jest o wiele częściej używane. 3. „Answer” (!), 4. Above-mentioned piszemy razem bądź z myślnikiem, 5. Zdanie zaczynające się od „follow up” jest niezrozumiałe (nieudolna kalka).
Dla swojego klienta, spółki-córki znanej na rynku farmaceutycznym firmy, szukam osoby do #praca na stanowisku Customer Service (pełna opieka nad klientem)
Wymagania:
- wykształcenie wyższe (=zakończona edukacja)
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego, brak oporów przed posługiwaniem się nim w codziennej pracy
- bardzo dobra organizacja pracy własnej
- doświadczenie w pracy z klientem
Missions:
Order processing
- Receive and proces customer orders in the ERP system
- Reserve stock and organize on time deliveried to final customers
- Answear any questions relative to the above mentioned orders
Samples, documentation, claims full management
- Receive and proces customer orders (in CRM system), claims/complaints
- Follow up with customers on samples sent, with the sales, quality, regulatory, other departments to find the right information or to solve the claim
- Close the claim and provide feedback to the customer
Oferujemy:
- Umowę o pracę do końca roku, z możliwością przedłużenia (docelowo na stałe)
- Wynagrodzenie w wysokości ok. 4600zł brutto/miesiąc
- pakiet medyczny, kartę sportową
#warszawa #damprace
@Oto_ja: zastanawiam sie, czy sa ludzie, ktorzy po przeczytaniu takiego punktu mysla "e, to nie dla mnie, jestem #!$%@? zorganizowany, nie wysylam CV"
Komentarz usunięty przez autora
A na sam temat różnicy pomiędzy ludżmi, którzy ukończyli studia lub nie mogłabym trochę pogadać
To taki sklep odzieżowy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
1. „on-time deliveries”, nie ma czegoś takiego jak „deliveried”,
2. “questions related” jest o wiele częściej używane.
3. „Answer” (!),
4. Above-mentioned piszemy razem bądź z myślnikiem,
5. Zdanie zaczynające się od „follow up” jest niezrozumiałe (nieudolna kalka).
To tak na szybko.