Aktywne Wpisy
kukold +9
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach
Smiac mi sie chce, foliowe czapeczki z wykop.pl znowu mialy racje XD Koniec przedstawienia i pierozek zawraca ze swoja armia.
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna
Jednak wczesniej eksperci z mirko zdazyli sie wypowiedziec i obrzucac blotem kazdego kto mysli inaczej. Wielka niespodzianka, ze geostratedzy znowu wyszli na debilow i onuce XD zawsze mnie bawi jak ktos probuje znac sie na wszystkim i na sam koniec za kazdym razem sie osmiesza XD
#ukraina #rosja #wojna
Wczoraj byłem na komunii, w wynajętej salce. Nic specjalnego, kilka 'komunistek' z rodzinami. I generalnie byłoby spoko gdyby nie alkohol. Nasz stół i pozostałe kulturalnie, u nas może z 5 osób piło regularnie wódkę, kilka więcej sączyło wino, rozmowy, śmiechy. Nie lubię alkoholu na komunii, ale jeśli już ma być... niech bedzie z kulturą.
I teraz stół obok. Dwie godziny po rozpoczęciu a kelnerzy nie nadążają z nanoszeniem wódki. Chlali na potęge, ile się da, śmiechy, głośne rozmowy ok, ale ciągle nagabywanie przez całą salę do typa z drugiego końca stołu
No #!$%@?, trochę szacunku. To miała być komunia, specjalny dzień dla dzieciaka( ͡° ʖ̯ ͡°) przecież takie dziecko w takiej salce tylko prosi by skończyć ten cyrk i jechać do domu by odpakować prezenty. A tam impreza się rozkręcała o 17, gdzie goście z tamtego stołu wzięli nagłośnienie i puszczali jakieś balangowe disco polo na całą salę. Szkoda dzieciaków
#przemyslenia #komunia
@TymRazemNieBedeBordo: skoro dla Ciebie komunia i tak sprowadza się do odebrania prezentów to co za różnica czy wujek Mietek i Mirek przy okazji się napie#dolą przy okazji czy nie ¯\_(ツ)_/¯
@TymRazemNieBedeBordo: Gówniaki nawet nie wiedzą o co chodzi w komunii, poza tym że dostaną prezenty