prezio na bozym insta lajcie z psychuszki zapowiedzial, ze przestanie pic. dodal takze, iz ma ogarnieta juz robote, ale mysli nad wyjazdem za granice. pierwszego dnia po wyjsciu prezes bedzie obowiazkowo odpoczywal w jakims hotelu. a pozniej terapia dochodzeniowa w poznaniu. koniec z drunkstreamami, nikt sie z niego smial nie bedzie, a ci co sie smieli jeszcze do niego przyjda i bedzie im bardzo glupio.
pyta tez o nowy outfit i twierdzi, ze myje sie 2 razy dziennie, wiec bluza w ktorej siedzi od stu lat ladnie pachnie.
marlene chcial ratowac i jej pomagac, ale wiesniacy z kosami nie pozwolili
prezio na bozym insta lajcie z psychuszki zapowiedzial, ze przestanie pic. dodal takze, iz ma ogarnieta juz robote, ale mysli nad wyjazdem za granice.
pierwszego dnia po wyjsciu prezes bedzie obowiazkowo odpoczywal w jakims hotelu. a pozniej terapia dochodzeniowa w poznaniu. koniec z drunkstreamami, nikt sie z niego smial nie bedzie, a ci co sie smieli jeszcze do niego przyjda i bedzie im bardzo glupio.
Anony, wyszedłem z #zadupie i po przeprowadzce do #poznan wróciłem na #tinder i czy ja, #!$%@?, mam aż tak niewyjściowy ryj? W #poznan mieszkam od jakichś 2 tygodni, tyle samo czasu na #tinder i w tym czasie może z 2 matche, z czego żadna #p0lka nie odpisała xD
pierwszego dnia po wyjsciu prezes bedzie obowiazkowo odpoczywal w jakims hotelu. a pozniej terapia dochodzeniowa w poznaniu. koniec z drunkstreamami, nikt sie z niego smial nie bedzie, a ci co sie smieli jeszcze do niego przyjda i bedzie im bardzo glupio.
pyta tez o nowy outfit i twierdzi, ze myje sie 2 razy dziennie, wiec bluza w ktorej siedzi od stu lat ladnie pachnie.
marlene chcial ratowac i jej pomagac, ale wiesniacy z kosami nie pozwolili
ech, sztuka nowoczesna.
#patostreamy
#rafatus
@decadence: Prędzej się zesra