Wpis z mikrobloga

Mieszkanie, środek nocy. Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego. Obudzony pyta ze strachem w głosie:
- Kim pan jest?
- Włamywaczem.
- Czemu mnie pan budzi?
- Chciałem pana o coś zapytać.
- Słucham.
Włamywacz oświetla latarką mieszkanie.
- Pan tak żyje?

#heheszki #dowcip #suchar
  • 44
  • Odpowiedz
@MrPotato: zważywszy na brak dowodów i małe prawdopodobieństwo zaistnienia opisanego przez Ciebie incydentu, poddaję całe zajście w wątpliwość.
  • Odpowiedz
@Kurunki: to o mnie. Btw, wiecie że wśród różnych świadków jehowy i innych domokrążców chodzą czujki typujące mieszkania do opędzlowania? U mnie w bloku była taka fala. Zaczęło się nagle w maju zeszłego roku. Co chwilę jakaś zbiórka WWF na pensję prezesa (znaczy na ratowanie populacji rysi), na chore dzieci itd. A potem, nagle, w ciągu tyg. 10 włamań akurat do tych najbogatszych mieszkań. Co za przypadek.
  • Odpowiedz
Co chwilę jakaś zbiórka WWF na pensję prezesa (znaczy na ratowanie populacji rysi), na chore dzieci itd. A potem, nagle, w ciągu tyg. 10 włamań akurat do tych najbogatszych mieszkań. Co za przypadek.

@europa: Pewnie pieniądze zdobyte podczas włamań przeznaczyli na populację rysia i chore dzieci( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrPotato: zawsze wymawiałam się wtedy kaszlem czy tym, że ślina mi nie tak wpadła, oczywiście jakoś ładniej to ujmując; działa zawsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobrze, że tylko z sali #!$%@?ł, mogło być gorzej mireczku skoro taki ostry! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Kurunki: Ale źle to jest napisane, albo ja nie rozumiem. "Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego" - budzi drugiego włamywacza? To bez sensu. ()
  • Odpowiedz
@Kurunki Był taki dokument o ludziach potocznie nazywanych zyjacymi na marginesie. Podobne pytanie zadał emeryt owi bezdomny który zbierał jedzenie po mieszkaniach
  • Odpowiedz
Ostatnio okradli moją kuzynkę. Pokazywała mi foty bałaganu jaki zastali.Powiedzialam jej ze wlasnie dlatego ja w domu nie sprzątam, bo jak ktoś się włamie to pomyśli, że ktoś inny go ubiegł:)
  • Odpowiedz