Mieszkanie, środek nocy. Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego. Obudzony pyta ze strachem w głosie: - Kim pan jest? - Włamywaczem. - Czemu mnie pan budzi? - Chciałem pana o coś zapytać. - Słucham. Włamywacz oświetla latarką mieszkanie. - Pan tak żyje?
@Kurunki: to o mnie. Btw, wiecie że wśród różnych świadków jehowy i innych domokrążców chodzą czujki typujące mieszkania do opędzlowania? U mnie w bloku była taka fala. Zaczęło się nagle w maju zeszłego roku. Co chwilę jakaś zbiórka WWF na pensję prezesa (znaczy na ratowanie populacji rysi), na chore dzieci itd. A potem, nagle, w ciągu tyg. 10 włamań akurat do tych najbogatszych mieszkań. Co za przypadek.
Co chwilę jakaś zbiórka WWF na pensję prezesa (znaczy na ratowanie populacji rysi), na chore dzieci itd. A potem, nagle, w ciągu tyg. 10 włamań akurat do tych najbogatszych mieszkań. Co za przypadek.
@europa: Pewnie pieniądze zdobyte podczas włamań przeznaczyli na populację rysia i chore dzieci( ͡°͜ʖ͡°)
@MrPotato: zawsze wymawiałam się wtedy kaszlem czy tym, że ślina mi nie tak wpadła, oczywiście jakoś ładniej to ujmując; działa zawsze. ( ͡°͜ʖ͡°) dobrze, że tylko z sali #!$%@?ł, mogło być gorzej mireczku skoro taki ostry! ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Kurunki: Ale źle to jest napisane, albo ja nie rozumiem. "Facet ubrany na czarno, na głowie kominiarka, budzi drugiego" - budzi drugiego włamywacza? To bez sensu. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Kurunki Był taki dokument o ludziach potocznie nazywanych zyjacymi na marginesie. Podobne pytanie zadał emeryt owi bezdomny który zbierał jedzenie po mieszkaniach
Ostatnio okradli moją kuzynkę. Pokazywała mi foty bałaganu jaki zastali.Powiedzialam jej ze wlasnie dlatego ja w domu nie sprzątam, bo jak ktoś się włamie to pomyśli, że ktoś inny go ubiegł:)
- Kim pan jest?
- Włamywaczem.
- Czemu mnie pan budzi?
- Chciałem pana o coś zapytać.
- Słucham.
Włamywacz oświetla latarką mieszkanie.
- Pan tak żyje?
#heheszki #dowcip #suchar
@europa: Pewnie pieniądze zdobyte podczas włamań przeznaczyli na populację rysia i chore dzieci( ͡° ͜ʖ ͡°)
@atestowanie2: oby
Komentarz usunięty przez autora
@wielki-elektronik: IT'S DANGEROUS TO GO ALONE. TAKE THIS #pdk