Aktywne Wpisy
Malinowy_nos +361
Mirellllssse +1
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
Tak, wiem że są różne fajne szorty do kolan, tyle że co to za komfort nosić sztywne rurkowate szorty ze sztywnego dżinsu z uciskającym paskiem, jak można mieć komfort dresu bo cargosy zazwyczaj mają gumkę żeby nam nie spadały a wygląd w miarę elegancki. Do tego biała koszulka typu tshirt w rozmiarze 3XL (nawet jak nosimy M) i czujemy się jak na wakacjach w 2005 roku, młodsi o 15 lat. Polecam ten styl, bo w kieszeniach zmieścimy pół dobytku który musielibyśmy nosić w gejowskiej nerce albo januszowatej saszetce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masochiści ubierający bluzy i joggery przy 30*C i fanatycy zakładania garniturów do wyjścia po bułki pewnie się nie zgodzą, ale cóż, ja się tak ubieram od 2005 roku i jest okej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#streetwear #modameska
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
lniane krótkie spodenki, zamykam temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaja sie nie poco w tych mimo że są długi xD
Komentarz usunięty przez autora