Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +2279
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
7160 +350
#leagueoflegends
@cakeven: challanger ahri (to akurat mi sie podoba bo nie mam skina do ahri), omega squad fizz (epik), pool part leona i jakiś słaby skin tpa nunu (znaczy możę nie słaby ale tym nie gram xd, co innego jak wypadła tpa oriana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie emotki spoko tylko dopóki zbiorę 5 płatnych XD
Może się człowiek pomylić, do tej pory z łączenia trzech skinów miałem same dropy po 500 i 700RP XD Nawet nie żartuję, jakbym był przed swoim kompem to dałbym screena, dwie ashe, dwie cait, garen, scuba gragas i jeszcze kilka takich śmieciów
Jakiś czas temu tylko z kuli festynu wypadła mi torba z pięcioma skinami (od najtańszego do legendarki) i raz ze skrzynki dostałem legendarną, a tak to żadnego mitycznego czy ultimate'a nie dostałem