Wpis z mikrobloga

@MrFisherman mi ultimate dla MF poleciał z tego (skin, nie shard). Generalnie jak nie szukasz konkretnych skinów to się opłaca chyba. Na YT masz filmiki jak otwierają to możesz zobaczyć jak to wygląda przy większej liczbie skrzynek.
@foxbond: to jest w sumie spoko rozwiązanie, powinni jeszcze bohaterów wywalić ze skrzynek i by było super
@cakeven: challanger ahri (to akurat mi sie podoba bo nie mam skina do ahri), omega squad fizz (epik), pool part leona i jakiś słaby skin tpa nunu (znaczy możę nie słaby ale tym nie gram xd, co innego jak wypadła tpa oriana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@beret121: Przyczytałem "bo nie mam życia", ale wychodzi na to samo ( )

Może się człowiek pomylić, do tej pory z łączenia trzech skinów miałem same dropy po 500 i 700RP XD Nawet nie żartuję, jakbym był przed swoim kompem to dałbym screena, dwie ashe, dwie cait, garen, scuba gragas i jeszcze kilka takich śmieciów
@foxbond: Ja też nie mam szczęścia do skinów, z rerollów chyba najlepszym skinem, który dostałem jest Sułtan Gangplank XD
Jakiś czas temu tylko z kuli festynu wypadła mi torba z pięcioma skinami (od najtańszego do legendarki) i raz ze skrzynki dostałem legendarną, a tak to żadnego mitycznego czy ultimate'a nie dostałem
@foxbond: A daj pan spokój, mój kumpel przed tą aktualizacją, że ultimate dostaje się od razu jako skin, a nie odłamek wydropił lux mistrzyni żywiołów, ale jej nie zrobił. Wyszła ta aktualizacja, otworzył sobie skrzynkę, cyk - drugi raz, ale już jako skin ( ͡° ʖ̯ ͡°)