Aktywne Wpisy
crystalek10 +8
mam pytanie do męskiej części:
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
ewa-m +38
#randkujzwykopem #slask
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
W najbliższą sobotę (12 maja) o godzinie 15:00 w Warszawie na stadionie Marymontu przy Potockiej 1 odbędzie się niesamowite wydarzenie. W sparingowym spotkaniu zadebiutuje już znany i (nie)lubiany zespół KTS Weszło #weszlo, który podejmie nie mniej utalentowaną drużynę Kartoflisk #kartofliska
Jako że wielu kibiców ostrzy sobie zęby na ten mecz, a ja poważnie zamiaruję udać się spod Wawelu na te zawody, to pytam i szukam chętnych do przepysznego mela...ekhm... meczowania. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam doświadczonych fanatyków lig niskich i żadnych: @polik95, z którym na powyższy temat kilka słów już wymieniłem, a także @Wojt_ASR_, @hpiotrekh, @paprykarzszczecinski1, @AndrewSzusty, @EloBaza, @MiesozernaBijeLudzi1, @bersia no i @MasterSoundBlaster, który piłki nie lubi, ale lubi inne rzeczy. ;)
Wśród atrakcji:
- najlepsi piłkarze
- najlepsi kibice
- wykwalifikowana kadra sędziowska
- sporo znanych osobistości świata piłkarskiego
- będzie sobie można z nimi robić zdjęcia w cenie bodaj dwóch browarów
- darcie ryja kierowane do nieudaczników
- zimne napoje
- czipsy i batony
- piknikowa atmosfera
- doskonała pogoda
- wolno pić somerki
- ZA DARMO
- wydarzenie FB
Po emocjach sportowych będzie można uderzyć na ognisko, które organizuje niezawodna @BotGirl
Jeśli kogoś pominąłem lub wymieniłem niepotrzebnie, to przepraszam. Dla zasięgu jeszcze tagi: #wykowodawarszawa, #8ligamistrzow, #weszlofm, #bklasa a także #mecz, żeby niezainteresowani za głośno nie krzyczeli. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@polik95: Tutaj trochę mniej smuteczku.
Nie ukrywam, że liczę na kogoś miejscowego, kto ogarnia lokalne ścieżki i dojazdy. ;)
EDIT: O polik, patrz jak zaczynasz dobrze myśleć.
@polik95: dawaj na 1. bo znowu bedziesz zalowal xd
@polik95 Ty wiesz, ja wiem, my wiemy ze jak usiadziemy to bedziesz musial sprobowac z nami wypic :>
@Wojt_ASR_: W sumie warto być chwilę wcześniej, żeby zająć dobre lokacje. Tylko spróbuj żyć w sobotę koło południa XD
Dopiero badałem ogólne zainteresowanie, teraz - powiedzmy od jutra - przejdę do konkretnych działań.