#cebuladeals #siecikomorkowe Bonus 500 zł i 50 GB za przeniesienie numeru do #faktmobile działa nawet wtedy, jeśli wcześniej skorzystało się z bonusu za przeniesienie numeru do #play
@ms93 tego to nie wiem, ja w międzyczasie byłem miesiąc w #njumobile żeby zgarnąć 5432 punkty Payback (czyli 54,32 zł) ( ͡€ ͜ʖ͡€) i z nju przeszedłem do fakt
@Willy666: A, to zupełnie inna sprawa. W takiej sytuacji pewnie i normalny Playowy bonus by działał. Myślałem, że można na jednym numerze najpierw aktywować bonus w Playu, a potem tylko zmienić taryfę i aktywować kolejny w Fakcie, bez przenoszenia w międzyczasie.
@Willy666: @watss: realna wartość tego bonusu to tak naprawdę nie kwota 500 zł, lecz okres 5 miesięcy, w trakcie którego można wykorzystać te pieniądze.
@Willy666: chodzi o to, że 200zł + 20 GB na 2 miesiące w Play nie są równe 500 zł + 50 GB na 5 miesięcy w Fakt, chociaż proporcje są identyczne. Orange dawał 1000 zł na 30 dni... śmiech na sali.
Najlepszą promocją Play był pakiet 100 GB w ofercie internetu na kartę w starterach za 9 zł (w nich co miesiąc dostawało się ileś MB gratis przez 12 miesięcy)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Bonus 500 zł i 50 GB za przeniesienie numeru do #faktmobile działa nawet wtedy, jeśli wcześniej skorzystało się z bonusu za przeniesienie numeru do #play
Orange dawał 1000 zł na 30 dni... śmiech na sali.
Najlepszą promocją Play był pakiet 100 GB w ofercie internetu na kartę w starterach za 9 zł (w nich co miesiąc dostawało się ileś MB gratis przez 12 miesięcy)