Aktywne Wpisy
dizel81 +74
Afera parówkowo-prądowa z wczorajszego live:)
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka

heksengerg +57
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz

Uwielbiam tego couba z VRChatu (komentarz), jest taki (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_dAA122BiyNrqS0x6pijLSWSFsqcsZG00.jpg
PobierzVive, Hydra, Oculus Touch ma touchpad (albo gałka, albo płaskie (psmove tego nie ma, ale można poedytować buttony, aby jako tako to działało)), który również reaguje na kliknięcia.
Jak bez kliknięcia się da gałkę w którymś kierunku to zareaguje jeden z 6 animacji gestykulacji w wybranej rączce (po naciśnięciu gałki chodzisz/obracasz się).
Cały myk