Wpis z mikrobloga

• 0
@dingi_dong nie chodzi o sam hejt na Owsiaka tylko ogólne dołączenie do mentalnych pisowczyków. Gdybyś widziała te komentarze w stylu: młody jesteś i się na życiu nie znasz kurła, klapki ci kiedyś opadną i zaczniesz układać te puzzle od nowa KWIIIII. No ręce opadają. I to ludzie po studiach, wykształceni. Jak by ktoś im wypuścił w chacie gaz zżerający mózg.
  • Odpowiedz
@PeteGlorious: Przykro mi. Nie wiem jak wygląda sytuacja u Ciebie w rodzinie pod kątem otwartości na różnego rodzaju dyskusje, ale sam raczej nie zrobisz nic więcej, jak będziesz po prostu brał udział w tych dyskusjach licząc, że kiedyś może zmienią zdanie. To co ja Ci mogę powiedzieć, to nie bądź dla nich surowy, na pewno mają takie czy inne powody, dla których pewne narracje do nich trafiają i na pewno
  • Odpowiedz
  • 0
@Wotto
@dingi_dong We własnym mniemaniu to oni są tymi otwartymi i oświeconymi. Myślę że stoją murem za obecnym rządem bo liczą na to że dostaną odszkodowanie za bezpodstawny zabór nieruchomości za czasów komuny ( )
  • Odpowiedz
@PeteGlorious: Jako, że nie wiesz co powiedzieć to nie jesteś zbyt lotny intelektualnie jak widać. PEwnie jesteś odbiorcą kolorwych gazetek z drugiej strony. Samozaoranie dokonane xd Jedyne po co tu przyszedłeś by kilku niezbyt lotnych intelektualnie userów, zradykalizowanych w te strone co ty, poklepało Ci po pleckach. Powodzenia xD
  • Odpowiedz