Wpis z mikrobloga

Cześć mirki , właśnie zauważyłem wpis @Hydrogencarbonat , spodobało mi się nie tylko to , że postanowił zrobić coś ze swoim życiem ale też i sam wpis , po prostu przyjemnie mi się to czyta , także trzymam kciuki za ciebie mirku ;)

Sam prowadzę coś tego typu ale na papierze , prowadzę notatki , postanowiłem , że od czasu do czasu będę też się dzielił tym z wami i wrzucał .. coś , jescze nie wiem czy będą to przemyślenia , obserwacje , przeżycia , nie wiem , zależy. Wiem na pewno , że będę pisał o wszystkim co może poprawić jakość życia / zdrowie / samopoczucie.

Mam nadzieję , że się spodoba ;D
Trzymajcie się mirki i dobrej nocy.
#365teraz #rozwojosobisty
  • 3
  • Odpowiedz
@Ajnsztajn: Siemanko Mirku, bardzo się ciesze , że podjąłeś taki krok ! Bardzo mnie to motywuje, nawet nie wiesz jak bardzo! Dzięki. Sugeruję Ci żebyś wymyślił jakiś swój własny tag np #ajnsztajnwyzwanie i codziennie publikował pod nim. Wołaj mnie do swoich wpisów, gratuluje podjęcia takiego kroku. Będę obserwował.
  • Odpowiedz
@Hydrogencarbonat: Pomyśle nad nazwą tagu , może nie koniecznie jest to wyzwanie , chcę tylko dzielić się swoją wiedzą na temat rozwoju osobistego i stylu życia a przy okazji robić to co lubie czyli uzewnętrzniać swoje myśli i przeżycia. Będę wolał mimo że tak samo jak ty mam lęk przed opinią innych , będę się starał to tworzyć. Trzymaj się ;D
  • Odpowiedz