Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Zajac_w_Bucie w środę byłem u laryngologa bo najpierw mi zatkało ucho, dopiero od wtorku miałem gorączkę i ból gardła. I laryngolog mi tylko przepłukał ucho, wziął hajs za wizyte prywatnie i kazał iść do domu... Potem mnie rozłożyło tak że dziś ledwo sie doczołgałem do rodzinnego. Nonstop 39 stopni. I dziś rodzinny mi wyjaśnił że tamten pajac na ślepo przepłukał czyste ucho zamiast zajrzeć i zobaczyć że to nie korek woskowiny
  • Odpowiedz
@kamdz: Domyślam się, że leki już masz, więc od siebie serdecznie polecam pić herbatkę z rumianku. Robi taką magię, że gorączka spada w ciągu trzydziestu minut, a gardło przez jakiś czas daje odrobinę wytchnienia. Znaczy wiesz, ból nie przejdzie zupełnie, ale jakaś ulga będzie.
I warto zaopatrzyć się w jakąś kaszkę i jogurty, żeby coś jeść (tabletki na pusty żołądek to fatalny pomysł), ale nie drażnić gardła.
A jak gorączka
  • Odpowiedz
@kamdz: Daj spokój, ja już nie czekam na diagnozę... Teraz już tylko wystawiam łeb przez okno w oczekiwaniu na czarnego mercedesa, który zabierze moje truchło. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale dziękuję, do usłyszenia. ;)
  • Odpowiedz