Wpis z mikrobloga

@Mr_Squno: A co to ma do rzeczy gdzie? Rafonix zawsze był i będzie w grze czy tacy wierni magicale Daniela jak Wy tego chcecie czy nie. I nigdy nie dosięgnięcie nawet do pięt elicie a nawet samemu Marcinowi czy Kindze, essa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@flajn: Jak ja nie jestem niczyim fanem xD. Mam ,mieć za fana kogoś takiego jak Rafonix?. To już jest dno samo w sobie xD Koleś od pierwszego lepszego liścia połamał by się na miejscu ,cwaniaczek z osiedla który nie chciał się bić z tucznikiem bo wiedział ze dostanie #!$%@? . wole po prostu oglądac tucznika który coś robi ze swoim streamem ,nie jak batonix który ciągle to samo Ome,telefony,fortnite ( ͡
@flajn: Gdybyś jeszcze nie zrozumiał dlaczego tucznik jest lepszy to ci powiem : Tucznik ma więcej do zaoferowania swoim widzom ,nie gra w gry żeby zdobyć od naiwnych małolatów hajs ,Zaprasza różne postacie które rozbawiają publikę ,jest sobą i nie udaje cwaniaczka co by każdego połamał bo zna swoje możliwości , Tucznik robi streamy dla widowni . W skrócie , oglądając tucznika można się zrelaksować,pośmiać się ,nie jak u lordozy ciągle